- 9 Haziran 2017
- 196
- 189
- 53
- Konu Sahibi Thepapatyali
-
Yerleşme olmaz maalesef bu kadar geç. Tutmama ihtimali yüksek.Selam kızlar 6 ocak aşılama yaptırdım bugün 14uncu gün dün kan testi 1.20 yani negatif ama 0.005 fln olurdu genelde neden 1.20 anlamadım acaba erkenmiydi bugünde adet sancim var pembe lekeler oldu acaba adetmi yoksa yerleşme mı başa donmek istemiyorum sizler ne durumdasiniz
Çok ümidim yoktu zaten ya ilk aşılama tutmuyor diyorlar genelde bakalım nolcak hala adet olmadım hayırlısı inssYerleşme olmaz maalesef bu kadar geç. Tutmama ihtimali yüksek.
14ncü gün kan testinde muhakkak çıkardı bu bir. İkinci olarak pembe lekelenme 7-10 gün içinde olursa yerleşme olur. Bi de ilaç kullananlarda da pembe lekelenme oluyor.
İnşallah.Çok ümidim yoktu zaten ya ilk aşılama tutmuyor diyorlar genelde bakalım nolcak hala adet olmadım hayırlısı inss
Allah bütün isteyenlere versin inşallahİnşallah.
Benim asilamamda bugün yapilacak 3. asilamam ve sonuncu olacak tutmazsa tüp bebek ysptiracagiz.. tutan hanimlar asilamadan sonra nasil davranmam gerekiyor? iki sefer tutmadi ilkinde cok yogundum kosturmali gecti ikincide sirf yattim belki yatmam gerekiyo diye yine tutmadibunda nasil davranayim bilemedim ümidim kalmadi pek[/QUOTE
İns hayırlisi ile bu sefer olumlu sonuç alırsın bende ikinciye geçeceğim bu surec çok yıpratıyor insanı ama elden gelen bişey yok Rabbim ne zmn kısmet ederse o zmn olur ümidini kaybetme
İnşallah vardır bebiş evde kendin yaptın mı test varsa kesin çıkar zaten.Sonucu yazanlarda bi sorun var galiba ikilemde bırakıyorlar insanıMerhaba kızlar.bende ayin 13ünde asilama yaptım bugün de kan testi yaptırdım.sonuç 1,040. şimdi pozitifmi anlayamadık labaratuar olumlu dedi ama doktorumda 1040böyle yazilmazki pazartesi bidaha yaptır dediekte de var görüntüsü şimdi ben hamilemiyim
Yarın tekrardan kan tahlili yaptiricam canım şimdi idrar tahlili yapsam onada guvenemiyorum.1li değer olsa 1,04 yazın ikilemde bırakmayın insanı dimi.İnşallah vardır bebiş evde kendin yaptın mı test varsa kesin çıkar zaten.Sonucu yazanlarda bi sorun var galiba ikilemde bırakıyorlar insanı
Canım keşke isim soyisim ve tc kimlik numaranı kapatsaydın burası herkese açık bir platform bence oraları kapatMerhaba kızlar.bende ayin 13ünde asilama yaptım bugün de kan testi yaptırdım.sonuç 1,040. şimdi pozitifmi anlayamadık labaratuar olumlu dedi ama doktorumda 1040böyle yazilmazki pazartesi bidaha yaptır dediekte de var görüntüsü şimdi ben hamilemiyim
Onu bende sonradan farkettim ama kapatamadım silinmiyor ekteki dosyaCanım keşke isim soyisim ve tc kimlik numaranı kapatsaydın burası herkese açık bir platform bence oraları kapat
Merhaba kızlar.bende ayin 13ünde asilama yaptım bugün de kan testi yaptırdım.sonuç 1,040. şimdi pozitifmi anlayamadık labaratuar olumlu dedi ama doktorumda 1040böyle yazilmazki pazartesi bidaha yaptır dediekte de var görüntüsü şimdi ben hamilemiyim
Onu bende sonradan farkettim ama kapatamadım silinmiyor ekteki dosya
İnşallah hayırlı haberler alırsın Canım.Bize de bildir sonucunuYarın tekrardan kan tahlili yaptiricam canım şimdi idrar tahlili yapsam onada guvenemiyorum.1li değer olsa 1,04 yazın ikilemde bırakmayın insanı dimi.
Olmadı canım maalesef .sonuç 0.600çıktı.daha vakti var demekki ...bizde binmiydi birmiydi derken düşmüş zaten şimdi adet olmayı bekliyorum.İnşallah hayırlı haberler alırsın Canım.Bize de bildir sonuccontent://media/external/file/18264unu
Hayırlısı olsun canım sıkma canınıOlmadı canım maalesef .sonuç 0.600çıktı.daha vakti var demekki ...bizde binmiydi birmiydi derken düşmüş zaten şimdi adet olmayı bekliyorum.
Öyle canım biz yaklaşık 1.5yıldır uğraşıyoruz esimnde de bendede bi sıkıntı yok sperm sayıları faln gayet iyi ama olmayınca olmuyo işte.sizdemi asilama yaptırdinizHayırlısı olsun canım sıkma canını
Yok normal yoldanÖyle canım biz yaklaşık 1.5yıldır uğraşıyoruz esimnde de bendede bi sıkıntı yok sperm sayıları faln gayet iyi ama olmayınca olmuyo işte.sizdemi asilama yaptırdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?