Aşılama sonrası süreç belirtileri

Mevsimimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
11
2
1
33
merhaba bu konuyu açtım burda o kadar zaman harcadım ki işe de yaradı canımıda sıktı Eskişehir devlet hastanesinde görev yapan Teoman minsin hocama ve ekibine minnettarım

Aşılama oldum başlarda hiç bişey hissetmedim tutmucana o kadar adapte olmuştum ki 2 3 gün sonra karım Ağrıları oldu ara ara çok hafif geçiyordu sonra adet günümden bi gün önce adet agrısı başladı aha dedim gene olmadı sonra 2 gün snra 3gün geçti gelmedi bu arada burayı tarıyorum ama 3gün yaptım idrar testini pozitif inanmadım kan verdim sonuç ertesi gün alıcam hiç heyecan yapamadım bile Eminim yok hiç belirti Yok arkadaşlar burda yazan çoğu şeye inanmayın aşılamanın 12.günü yaptım çıktı sadece karın agrısı hafifte akıntı su gibi karar bile veremessiniz belirtilere Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yazıya ulaşan bütün anne adayları için duam allah yüzünüzü güldürsün inşallah doktorumu kesinlikle öneririm

Merhabalar öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun. Size Bir sorum olucaktı aşılamadan bir süre sonra pembemsi akıntınız olmuş muydu. Ben 8gün önce aşılama yaptırdım ve bu sabah 1-2 damla pembe renkli su gibi bir akıntım oldu ve geçti, hafif hafif kasık batmalarım mevcut

Aşılamamın 12. Günü 63 çıktı hcg ? Sizce durum nasıl ???? Yorum lütfen

Kizlar bende bugun asilama oldum gazim sancim cok karnim davul gibi sisti yatakta sağa sola bile donerken kasiklarim aciyo sanki karnimda yara var gibi sizdede bunlar oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…