- 28 Mayıs 2020
- 61
- 27
- 8
- 34
- Konu Sahibi zeynom4435
Arkadaşlar merhaba Cumartesi aşılama oldum doktorum iyi bi doktor aşılama sonrası ilişki önerdi ama başka bilgisine güvendiğim bazı doktorlar önermiyor acaba yumurta sayısına göre mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olur inşallah bizde bugün değerlendirdik dün oldum aşılama inşallah hayırlısıyla nasip eyler rabbimBende cuma ikinciye oldum ctesi ve pazar ilişki önerdi. İlkinde de önermişti hatta daha garanti olsun bu sefer diye cuma akşamda ilişkiye girdik![]()
Başka dikkat ettiğimiz bişey var mı acaba sorununuz varmıydıBende cuma ikinciye oldum ctesi ve pazar ilişki önerdi. İlkinde de önermişti hatta daha garanti olsun bu sefer diye cuma akşamda ilişkiye girdik![]()
Bende pcos var femara ile büyüyor yumurtalığım çatlatma iğnesiyle çatladıktan sonra bu ay ikinci aşılamamı deniyorum ilk defa çift yumurtam var. Eşimde de sperm sayısı az 9m sperm yıkamadan sonra 3m kalmış %99 iler hareketli. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık daha öncedende 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadıBaşka dikkat ettiğimiz bişey var mı acaba sorununuz varmıydı
Hayırlısı olsun inşallah kanda çıkar sorunuz var mıydı? Nedensiz infertile mi?benim önermedi doktorum. çünkü 3 yumurtam vardı, zaten çoğul gebelik riskin var hiç ilişki yaşamayın dedi
fakat bugun aşılamanın 13. günü, testlerim negatif. yarın kanda baktırıp kesinleştireceğim
İnşallah güzel haberler alırız benim eltimde pcos tu ilk aşılamada tuttu benim de 2 3 yumurta vardı ama en son bitanesi büyüdü sanırım eşimin değerlerine iyi dedi inşallah olur bu seferBende pcos var femara ile büyüyor yumurtalığım çatlatma iğnesiyle çatladıktan sonra bu ay ikinci aşılamamı deniyorum ilk defa çift yumurtam var. Eşimde de sperm sayısı az 9m sperm yıkamadan sonra 3m kalmış %99 iler hareketli. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık daha öncedende 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı
Canım benim doktorum önerdi aynı gün ve gün aşırı şekilde 3 defa... 2 yumurtam vardı ikisi de tuttu çok şükürArkadaşlar merhaba Cumartesi aşılama oldum doktorum iyi bi doktor aşılama sonrası ilişki önerdi ama başka bilgisine güvendiğim bazı doktorlar önermiyor acaba yumurta sayısına göre mi?
Hayırlısı olsun canım olcak olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm yeter zaten. Bizde bu ay bakalım biraz daha umutluyuz hakkımızda hayırlısıİnşallah güzel haberler alırız benim eltimde pcos tu ilk aşılamada tuttu benim de 2 3 yumurta vardı ama en son bitanesi büyüdü sanırım eşimin değerlerine iyi dedi inşallah olur bu sefer
Ayy darısı başıma yaa ilk defa benimde çift yumurtam var. Çift yumurta ikizi mi bekliyorsunuzCanım benim doktorum önerdi aynı gün ve gün aşırı şekilde 3 defa... 2 yumurtam vardı ikisi de tuttu çok şükür
Amin canım evet çift yumurtaAyy darısı başıma yaa ilk defa benimde çift yumurtam var. Çift yumurta ikizi mi bekliyorsunuz
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısı bizeAmin canım evet çift yumurta
Amin canım amin umutsuz olmayınn hiççSağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısı bize
Amin darısı bize inşallahAmin canım amin umutsuz olmayınn hiçç
rahim filmi çektirdim temiz dendi. yumurtalarım da fazlaca oluşuyor. bazen prolaktinim yükseliyor o aylar regl olamıyorum. onun dışında bir sorunum yok. inşallah pozitif sonucu görürüz hep birlikteHayırlısı olsun inşallah kanda çıkar sorunuz var mıydı? Nedensiz infertile mi?
Asilama adetten kac gün snr yapılıyor acabaaİnşallah güzel haberler alırız benim eltimde pcos tu ilk aşılamada tuttu benim de 2 3 yumurta vardı ama en son bitanesi büyüdü sanırım eşimin değerlerine iyi dedi inşallah olur bu sefer