Aşılama Aşılama Sonrası İlişki Yapılmalı mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynom4435

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
61
27
8
34
Arkadaşlar merhaba Cumartesi aşılama oldum doktorum iyi bi doktor aşılama sonrası ilişki önerdi ama başka bilgisine güvendiğim bazı doktorlar önermiyor acaba yumurta sayısına göre mi?

Bende cuma ikinciye oldum ctesi ve pazar ilişki önerdi. İlkinde de önermişti hatta daha garanti olsun bu sefer diye cuma akşamda ilişkiye girdik 😂

benim önermedi doktorum. çünkü 3 yumurtam vardı, zaten çoğul gebelik riskin var hiç ilişki yaşamayın dedi
fakat bugun aşılamanın 13. günü, testlerim negatif. yarın kanda baktırıp kesinleştireceğim

Başka dikkat ettiğimiz bişey var mı acaba sorununuz varmıydı
Bende pcos var femara ile büyüyor yumurtalığım çatlatma iğnesiyle çatladıktan sonra bu ay ikinci aşılamamı deniyorum ilk defa çift yumurtam var. Eşimde de sperm sayısı az 9m sperm yıkamadan sonra 3m kalmış %99 iler hareketli. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık daha öncedende 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı

benim önermedi doktorum. çünkü 3 yumurtam vardı, zaten çoğul gebelik riskin var hiç ilişki yaşamayın dedi
fakat bugun aşılamanın 13. günü, testlerim negatif. yarın kanda baktırıp kesinleştireceğim
Hayırlısı olsun inşallah kanda çıkar sorunuz var mıydı? Nedensiz infertile mi?

Bende pcos var femara ile büyüyor yumurtalığım çatlatma iğnesiyle çatladıktan sonra bu ay ikinci aşılamamı deniyorum ilk defa çift yumurtam var. Eşimde de sperm sayısı az 9m sperm yıkamadan sonra 3m kalmış %99 iler hareketli. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık daha öncedende 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı
İnşallah güzel haberler alırız benim eltimde pcos tu ilk aşılamada tuttu benim de 2 3 yumurta vardı ama en son bitanesi büyüdü sanırım eşimin değerlerine iyi dedi inşallah olur bu sefer

Arkadaşlar merhaba Cumartesi aşılama oldum doktorum iyi bi doktor aşılama sonrası ilişki önerdi ama başka bilgisine güvendiğim bazı doktorlar önermiyor acaba yumurta sayısına göre mi?
Canım benim doktorum önerdi aynı gün ve gün aşırı şekilde 3 defa... 2 yumurtam vardı ikisi de tuttu çok şükür

İnşallah güzel haberler alırız benim eltimde pcos tu ilk aşılamada tuttu benim de 2 3 yumurta vardı ama en son bitanesi büyüdü sanırım eşimin değerlerine iyi dedi inşallah olur bu sefer
Hayırlısı olsun canım olcak olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm yeter zaten. Bizde bu ay bakalım biraz daha umutluyuz hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah kanda çıkar sorunuz var mıydı? Nedensiz infertile mi?
rahim filmi çektirdim temiz dendi. yumurtalarım da fazlaca oluşuyor. bazen prolaktinim yükseliyor o aylar regl olamıyorum. onun dışında bir sorunum yok. inşallah pozitif sonucu görürüz hep birlikte

Back
X