- 3 Ocak 2021
- 85
- 45
- 3
- 25
Yuzumdede bitane sivilce gelmis korkuyom diyom belki hasta olurum ama alah ne kismet etse odurKacinci gununuzdesiniz asilamanin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuzumdede bitane sivilce gelmis korkuyom diyom belki hasta olurum ama alah ne kismet etse odurKacinci gununuzdesiniz asilamanin
Bnada cok dua et lutfen adim hevidar hayrli bi şekilde benim ve benim gibilerinde olur inslh yaİnan hiç öyle yatim sunu yapım demedim ise gittim geldim hep 14 günde kan verdim ama o gün siddetli kasik agrim vardı duramadim bile isten eve geldim uzandım aksaminda sonucum çıktığında öğrendim hamile oldugumu onun haricinde göğüslerim çok agriyordu adet zamani olur gibi o kadar
Maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah bende nisa hastanesinde ilk aşılamamı olmuştum fakat negatif sonuç aldık Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah bizlerede nasip olurMerhaba evet hamileyim canım 19 haftalık
Amin inşallahMaşallah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah bende nisa hastanesinde ilk aşılamamı olmuştum fakat negatif sonuç aldık Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah bizlerede nasip olur
Tabi etmezmiyim inşallah sağlıcakla hamile kalırsınızBnada cok dua et lutfen adim hevidar hayrli bi şekilde benim ve benim gibilerinde olur inslh ya
Zamanda hic gecmio dmi cuma gunu falan tesr yapin isterseniz doktor kaçıncı gunde yapin dedi testBugun 11 canim
Canim dokyor 15 gun sonra kontrole gel dediZamanda hic gecmio dmi cuma gunu falan tesr yapin isterseniz doktor kaçıncı gunde yapin dedi test
Amin inslh canim benim hayrlisyla olur inslhTabi etmezmiyim inşallah sağlıcakla hamile kalırsınız
Pazar günü mu gidicksiniz o zmnCanim dokyor 15 gun sonra kontrole gel dedi
Tabi inşallah hayırlı güzel haber verirsinizYok cnm pazar gunu doktor yok pazartesi gidecm inslh bna dua et
Inslh canim benimTabi inşallah hayırlı güzel haber verirsiniz
Merhba cnm bn doktora gitmeden adet oldum bu sabhTabi inşallah hayırlı güzel haber verirsiniz
Aaa çok üzüldüm canım üstüne görme falan olmaz mi acaba yaMerhba cnm bn doktora gitmeden adet oldum bu sabh
O nasil oluyor canimAaa çok üzüldüm canım üstüne görme falan olmaz mi acaba ya
Sorma hic beklemiyodum inanki kismet bakalim yarin doktor ne diyeckAaa çok üzüldüm canım üstüne görme falan olmaz mi acaba ya
Hani hamile kalirsin ama adet olursun gibi demek istedim bakalım doktorunuz ne diyecekO nasil oluyor canim
Yok cnm bu tm adet ti doktora gitim vla bsy demedi aşilamam tutmadi dedim hasta oldum dedi gunlerinmiydi evet dedimHani hamile kalirsin ama adet olursun gibi demek istedim bakalım doktorunuz ne diyecek
Inelere gene baslicam bakalimHani hamile kalirsin ama adet olursun gibi demek istedim bakalım doktorunuz ne diyecek
Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah bu sefer tutar canımInelere gene baslicam bakalim