Aşılama Aşılama sonrası ilaçla hamile kalma

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşinizin testleri yapıldı mı, spermiyogram? D vitamini düzeyiniz 20'nin üzerinde mi? Genel kan tetkikleriniz yapıldı mı? Polikistik görünüm ve polikistik başka şeylerdir, kilonuz, adet düzeniniz ve yumurtlamanız normalse endişelenmeyin.

Valla aşılama ucretine 2.500 dediler sonra o hafta sonra o gün geldiginde 3.000 dediler dedik daha 2 gun once 2.500 dedinz falan die biraz atistik sonra 2.500 yapildi size ne kadar dediler
Ben daha fiyat almadım pahalıysa devlette yaptiririm diye düşünmüştüm. Knsallah olumlu sonuç alırsınız. Benim doktorum murvet hanimdi

İnşallah canim rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah evet ilk aşılamada tuttu canım benim inşallah seninkide tutar hayırlı haber veririsin bizede
Amin allah razi olsun canim inslh aşilamadan sonra neler yaptin nelere dikat ettin nasil anladin hamile oldugunu

Amin allah razi olsun canim inslh aşilamadan sonra neler yaptin nelere dikat ettin nasil anladin hamile oldugunu
İnan hiç öyle yatim sunu yapım demedim ise gittim geldim hep 14 günde kan verdim ama o gün siddetli kasik agrim vardı duramadim bile isten eve geldim uzandım aksaminda sonucum çıktığında öğrendim hamile oldugumu onun haricinde göğüslerim çok agriyordu adet zamani olur gibi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…