• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama sonrasi hissettiklerim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim yada esim'in hiç bi sorunu yok aslında ama olmuyordu bizde aşılama yaptık ama oda tutmadı işte biraz bozuldu morelim sen nerde yaptırdım asilamani

Benim yada esim'in hiç bi sorunu yok aslında ama olmuyordu bizde aşılama yaptık ama oda tutmadı işte biraz bozuldu morelim sen nerde yaptırdım asilamani
Bizde de hiç sorun yok ama olmadı canım 2 kez dış gebelik geçirdim 2 aşılama olumsuz
Tüp bebek yaptıracağız artık. Ankara’da özelde yaptırdım canım ben. Bu zamanda herşey zorlaşmış gerçekten sebepsiz işte olmuyor

Adetime 4 gun kala asilamanin 13. Gunu testte cikti cnm cok saol
Merhaba,
Bende bugün menogon kullanmaya başladım. Aşılama için iğne olmaya başladım. Ekstra yaptığın bir şey var mı yeme içme gibi bize ne önerirsiniz. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Keske dediğini gibi olsa bhcg 2 cıktı dr bana kesinlikle yok dedi dün çok ağladım allahın zoruna gitmesin istemeyip hamile kalanlar var hatta çöpe atanlar varken bizim.niye olmuyor diye ağlayıp durdum
Sıkma canını Allah öyle bir Allah ki hiç beklemediğin anda verir bir bakmışsın içine nur doğmuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba,
Bende bugün menogon kullanmaya başladım. Aşılama için iğne olmaya başladım. Ekstra yaptığın bir şey var mı yeme içme gibi bize ne önerirsiniz. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ekstra yaptiqim hic bise olmadi stres yapma yeter gerisi nasip cnm ins rabbim gonlune gore verir

Kizlar bende 5gun once asilama oldum asilama aninda cok agrim oldu adet sancisi gibi halada devam ediyo nedense sag tarafta 2ymurtam vardi ozellikle orda hep agrimvar ciz ciz sizliyo bazen bi anda bicak giriyo gibi aci oluyo bugunde bel ve bacak agrim eklendi kasik agrsina bide goguslerim acıma ya basladi dr 11ci gun test yap dedi ama yorumlara gore 11 erken

Back