• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama sonrasi hissettiklerim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yaptım test olmadi yine olmadi o kadar kötüyüm ki kızlar
Bence 11.gün erken daha. moralini bozma sakin. Doktorum bana 18. Gün yap demisti ama burda okuduklarima göre 15. Gün falan cikiyormus idrarda. Bikac gün bekle adet olmadgn sürece umut vardir ;)

Keske dediğini gibi olsa bhcg 2 cıktı dr bana kesinlikle yok dedi dün çok ağladım allahın zoruna gitmesin istemeyip hamile kalanlar var hatta çöpe atanlar varken bizim.niye olmuyor diye ağlayıp durdum

1 asılamamdi ama çok umut bağladım herhalde bide kocam'in ailesi o kadar çok üzerime geliyor ki anlatamam onların gerçi aşılamadan haberi yok olsa birde bunu kakarlar başıma

1 asılamamdi ama çok umut bağladım herhalde bide kocam'in ailesi o kadar çok üzerime geliyor ki anlatamam onların gerçi aşılamadan haberi yok olsa birde bunu kakarlar başıma
İyiki söylememişsin canım bende ilk aşılamamda cok üzülmüştüm bunda da üzüldüm ama işki kadar değildi. Hayırlısı olsun ikimiz icin de. Sen tekrar mı aşılama yaptıracaksın Peki?

Kizlar benimde ilk asilamamdi hic umudum yoktu ama oldu isde uzmeyin kendinizi ins sizde kavusursunuz bebislernize

Back