- Konu Sahibi Sardunyayaa
Ya kızlar benim yarın 11 .günüm olcak test yapsam.cikar mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 10.günüm ben sabah idrar testi yapacamYa kızlar benim yarın 11 .günüm olcak test yapsam.cikar mi sizce
Bence 11.gün erken daha. moralini bozma sakin. Doktorum bana 18. Gün yap demisti ama burda okuduklarima göre 15. Gün falan cikiyormus idrarda. Bikac gün bekle adet olmadgn sürece umut vardirBen yaptım test olmadi yine olmadi o kadar kötüyüm ki kızlar
Bende dün yaptım canım çıkmadıBen yaptım test olmadi yine olmadi o kadar kötüyüm ki kızlar
İdrar negatif cikti canımSenin sonuçun negatif mi kesin
Adet daha olmadım ama olacam yani Emin’im canım tutmadı bu daAdet olmadıysan kan testi yapmadan üzülme stres sakın yapma olurmu canm
Canımm sende üzülme. Kaçıncı aşılanandi bu?Adet olmadıysan kan testi yapmadan üzülme stres sakın yapma olurmu canm
İyiki söylememişsin canım bende ilk aşılamamda cok üzülmüştüm bunda da üzüldüm ama işki kadar değildi. Hayırlısı olsun ikimiz icin de. Sen tekrar mı aşılama yaptıracaksın Peki?1 asılamamdi ama çok umut bağladım herhalde bide kocam'in ailesi o kadar çok üzerime geliyor ki anlatamam onların gerçi aşılamadan haberi yok olsa birde bunu kakarlar başıma
Canım hayırlı olsun senin problem neydiKizlar benimde ilk asilamamdi hic umudum yoktu ama oldu isde uzmeyin kendinizi ins sizde kavusursunuz bebislernize