- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sardunyayaa
-
Sonucun ne oldu acaba merak etimmMerhaba asilamamin 11.gunu bugun kizlar ilk gunler basinc hissettim kasiklarimda egilip dogrulamadim surekli uyku halim vardi uyuyrdum ve deli gibi istahim acikti. Sonra dorduncu gunu bas donmesi ve bulanti eslik etti ve istifra... besinci gunde ayni sekilde bas donmesi ama sanki tansiyon duser gibi ve kusma gunde birkez kustum ve ani kalkmalarda sagdan sola donmelerde gozum karatiyordu dusucek gibi. Bugune kadar bugunle beraber 3 gun kusmadim yani doktoruma sordum test yap dedi fakat yapmadim. Erken oldugunu dusundugum icin. Normal sartlarda yarin yapmam lazim 11.gunde yani ama yapmicam pazartesi yapicam insallah. Sonraaaa... kasiklara ani kiramp girmeleri oluyor resmen calisma var iceride :) istah azalmasi tiksinme yemekten snra kusuyordum ztn yaglilardan nefret ettm su on gunde. Yuruyemiyorim birde heryere arabayla gidiyorum yurusem kasiklarda basinc hissediyorum bugun eve cok yakin mesafede esimi aradim beni almaya gel diye kasiklarim patlaacak givi oluyor cunku nedense? Ve dun adet olacakmisim gibi agri olmaya basladi ve sari beyaz akinti gelmeye basladi hic akintim yoktu. Bugunde agri siddetlendi hele bu aksam baya costu ve surekli vcyr gisiyorum katnim sisti baya ve gaz sikintim var bacaklarime ve belime vuran hafif bir agri.. 3 gunum var ve cok merak ediyorum .. dua edin arkadaslar
Negatif ciktiSonucun ne oldu acaba merak etimm
Bnm ilaca karsi cok tepkkim oldu buara.. bnlarn hepsi bence ilactan.. ve sonrasinda bkac hafta sonra bacaklsrimda morarmalar oldu baya ama gonal f den oldugunu dusuniyorum onundaSonucun ne oldu acaba merak etimm
Cnm bnde test yaptim 2.cizgi cikti ama adetime 4 gun var dogrumudur acabaBnm ilaca karsi cok tepkkim oldu buara.. bnlarn hepsi bence ilactan.. ve sonrasinda bkac hafta sonra bacaklsrimda morarmalar oldu baya ama gonal f den oldugunu dusuniyorum onunda
Dogru olabilir:)) ilkgunler asilama yatrdiysan bt hcg ilaclarinnetkisiyle yuksek cikabiliormus ama senin az kalmis adete:)Cnm bnde test yaptim 2.cizgi cikti ama adetime 4 gun var dogrumudur acaba
gozun aydin rabbim korusun onu sana bagislasin kacinci gun test yaptKan testim pozitif cikti hamileymisimm
Oo gozun aydinnn cok sevjndim asilamami yaptrmistinix?Kan testim pozitif cikti hamileymisimm
Adetime 4 gun kala asilamanin 13. Gunu testte cikti cnm cok saolgozun aydin rabbim korusun onu sana bagislasin kacinci gun test yapt
Asilama oldum 13.gunu test yaptim cnm.Hadi hayırlı olsun canım kaçıncı gün test yaptın ilaç falan kullandın mı
Hadi hayırlı olsun canımEwet cnm ilk asilamamdi tuttu cok sukurrr
Arkadaşlar bugün 7 günüm sağ tarafımda batma var bilgisi olan varmı acaba
Inşallah güzel haber alırızMerhaba bende de kasiklarda agri var ama herkeste olmuyormus galiba kisiden kisiye degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?