Catlatma ignesinin etkisi olabilir. En az 10 gün geçmeli. Gebelik sebebi ile de çizgi çıkabilir fakat sonuç sağlıklı olamaz bu sürelerde test yapıldığında. Biraz daha sabredip yenileyinKızlar lütfen aranızda aşılama yaptırdıktan sonra hamile çıkanlar veya çıkmayanlar bana yardımcı olabilir mi?
18 temmuzda aşılama yaptırdım. dün öylesine içimden geldi bir test yapayım dedim ve baya gözle görülür silik çizgi çıktı bir daha yaptım yine aynı ve 3. yine aynı. bugün de yaptım silik çizgi hala var.
hcg hormonu çatlatma iğnesi sebebiyle yükselir diyenleri okudum ama silik çizgi varsa kesin gebelik vardır diyen doktorları bile dinledim internette. kafam çok karıştı lütfen aynı durumu yaşayanlar cevaplayabilir mi
Yeniden merhaba. Doktoruma danıştım iğneden olduğunu zannetmiyorum cuma günü kan ver dediCatlatma ignesinin etkisi olabilir. En az 10 gün geçmeli. Gebelik sebebi ile de çizgi çıkabilir fakat sonuç sağlıklı olamaz bu sürelerde test yapıldığında. Biraz daha sabredip yenileyin
Hadi hayırlı olsun o zamanYeniden merhaba. Doktoruma danıştım iğneden olduğunu zannetmiyorum cuma günü kan ver dedi
Merhaba . Sonucunuz ne oldu acabaYeniden merhaba. Doktoruma danıştım iğneden olduğunu zannetmiyorum cuma günü kan ver dedi
Merhaba sonuç ne negatif miburaya yazdıktan sonra silik çizgim kayboldu ben de gidip kan vermedim
10-12 güne kadae iğnenin etkisiyle silik çıkabiliyor en az 12-13 gün sonra gebelik varsa az az cikmaya baslarMerhaba sonuç ne negatif mi
Sanki var gibi. Kaçıncı dakikada cikti çizgiMerhabalar aşılamanın 14.günü test yaptım hayali var gibi sanki sizde görebiliyor musunuz acaba kan verdim ama çıkmadı henüz.
Açıkcası Hemen çıkmadı ya bekledi 20 dk falanSanki var gibi. Kaçıncı dakikada cikti çizgi
O zaman kuruma çizgisi olabilir ama kan vermekle iyi yapmışsın acabalarin giderAçıkcası Hemen çıkmadı ya bekledi 20 dk falan
Kuruma çizgisi olabilir canim ama inşallah kan sonucun pozitif çıkarMerhabalar aşılamanın 14.günü test yaptım hayali var gibi sanki sizde görebiliyor musunuz acaba kan verdim ama çıkmadı henüz.
Hanilemkaldın mı canımKuruma çizgisi olabilir canim ama inşallah kan sonucun pozitif çıkar