• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama sonrası burun ameliyatı

sosyeyetttenn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
36
7
1
28
cevap vericek herkese şimdiden teşekkürler yaklaşık 13 gün sonra burun ameliyatım var 19 eylülde de biontech 1doz aşımı oldum elbette aşılamadan sonra ameliyata girmiş kişiler vardır fakat çevremde yakınen kimseyi bulamadım acaba aşılama sonrası her hangi bi durumdan anestezi almış biri var mı

cevap vericek herkese şimdiden teşekkürler yaklaşık 13 gün sonra burun ameliyatım var 19 eylülde de biontech 1doz aşımı oldum elbette aşılamadan sonra ameliyata girmiş kişiler vardır fakat çevremde yakınen kimseyi bulamadım acaba aşılama sonrası her hangi bi durumdan anestezi almış biri var mı
ben iki doz biontech sonrası ameliyat oldum. ameliyat sonrası hemen ayaklandım, no problem yani

Bir buçuk ay oldu. Maskeyi uzun süre takmıyorum. Takmam gereken yerde ise maskenin ucunu sivriltiyorum. Burnuma değmiyor
önerebileceğiniz bir şey var mı acaba süreçle ilgili ilk defa ameliyat olucam çevrem de ameliyat olanlar buzdan öte pek bir şey demiyolar ilk 48 saat tutmak önemliymiş galiba

Back