Aşılama Asılama sonrasi beta hcg

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nurdeva

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
466
461
18
38
Merhaba hanımlar bu yardimi arkadasim icin istiyorum göruslerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var arkadasim bu ayin 8inde yani 8 eylulde asilama oldu bikac gundur sanci agrisi ve siskinlik yasiyordu dün hastaneye gidip kan ve idrar verdi beta hcg si 10.10 cikmis asilamanin 7. Günü idi birden modu dustü baya uzgün bu sekilde olup yükselen varmi bu catlatma igmesini etkisimidir yoksa henuz cok mu erken

Çok erken canım 12. Gün doğru sonuç çıkar

Benim hep 1.20 çıktı onun yine iyi çıkmış yükselme ihtimali var. İnşallah yükselir

Benim hep 1.20 çıktı onun yine iyi çıkmış yükselme ihtimali var. İnşallah yükselir
Insallah sizinde yükselir kucaginiz bos kalmaz yapilan ignenin etkisinden dolayida testler pozitif.cikar diyorlar doğrumu

Çatlatma iğnesinin etkisidir o
Bende oyle düşündüm gebelik olsa biraz daha yüksek cikardi sanirim yada henüz cok erken 1hafta oldu döllenme yeni yeni gerceklesiyor

Insallah sizinde yükselir kucaginiz bos kalmaz yapilan ignenin etkisinden dolayida testler pozitif.cikar diyorlar doğrumu
Doğru benim 13.günü idrar testim bildiğin kıpkırmızı çıkmıştı pozitifti o kadar sevindim ki. Ama kanda 14.gün yine 1.20 çıkmıştı . O gün benim için büyük bir yıkım olmuştu
Çok şükür tüp bebek yaptırdık şuan gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Yaaaaa çoook sevindim insallah arkadasimsa hamile kalır bekleyen bilir tabi sabir işi

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün arasında geçer. bu süre içinde gebe değilse bile hcg yüksek çıkar. aşılama sonrası en az 14 gün beklesin sonra test yapsın. acele etmesin şimdiden üzülecek bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…