• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Sonrası Beta HCG Değerlerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

a.sena

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
244
12
318
Benim 3 Eylül'dü aşılama tarihim. 16 Eylülde Beta HCG baktırmam gerekiyor, ama sabredemiyorum. Hatta 12 Eylülde yani aşılamadan sonraki 9.gün kan verdim 2.5 gibi bir rakam çıktı. Yani şu anda gebelik görünmüyor ama umudum var. Benim gibi erken öğrenmek isteyenler gün gün Beta HCG değerlerimizi burada paylaşalım. Aşılamadan sonra kaçıncı gün olduğunu ve HCG değerinizi yazar mısınız? Hem de aşılama yaptırıp bizim gibi sonucunu merak eden arkadaşlara da bir nebze yardımımız olur belki.

Aşılama sonrası :
9.gün 2.5
12.gün 4.4
14. Gün (Test günü) 7.6
Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek.

Aşılama sonrası :
9.gün 2.5
12.gün 4.4
14. Gün (Test günü) 7.6
Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek.
ne oldu sonucun 14. gun 7.6 dusuk sakı var mı gebelık ???? bu arada asılama nasıl bişey acıo mu

hayırlı olsun a.sena ,melike222 :D bnde 5. gunumdeyım bende yaptırım 10.gunde merak ettım :)senı okuynca gebelıgıniz nasıl gıdıo

MERHABA KIZLAR BUGÜN AŞILAMAMIN 5.GÜNÜ FAKAT DAYANAMADIM VE KAN TESTİ YAPTIRDIM.DEĞERİM 4.95 ÇIKMIŞ SİZCE OLUMLU DÜŞÜNMELİMİYİM ? NOLUR BANA CEVAP VERİN ÇOK HEYCANLIYIM

Ben 2 dusuk yasadim kan pihtilasmasi egilimim de var.cuma aksam ovitrelle vrdum.pazartesi de asilama yaptirdim.7. Gunu yani dun dayanamdm test yaptirdim 3.1 cikti .sasrdim 5 gun sonra tekrrla dedi doktor.ben bu strese dayanamam nasilsa belli olur yukselmesinden dedim ve 8. Gun yani bugun yine test yaptrdim.3.5 :( cok az yukselmis.ama hala negatif.umudum kalmadi:(

Ben 2 dusuk yasadim kan pihtilasmasi egilimim de var.cuma aksam ovitrelle vrdum.pazartesi de asilama yaptirdim.7. Gunu yani dun dayanamdm test yaptirdim 3.1 cikti .sasrdim 5 gun sonra tekrrla dedi doktor.ben bu strese dayanamam nasilsa belli olur yukselmesinden dedim ve 8. Gun yani bugun yine test yaptrdim.3.5 :KK43: cok az yukselmis.ama hala negatif.umudum kalmadi:KK43:
Canım çok erken daha zor biliyorum ama sabret biraz lütfen. Belki de boşuna stres yaşıyorsun sonuçlardan dolayı. En azından 12 günün dolsun canım benim. Hem bak içerde bebiş varsa seninle birlikte o da üzülüyor

Ben 2 dusuk yasadim kan pihtilasmasi egilimim de var.cuma aksam ovitrelle vrdum.pazartesi de asilama yaptirdim.7. Gunu yani dun dayanamdm test yaptirdim 3.1 cikti .sasrdim 5 gun sonra tekrrla dedi doktor.ben bu strese dayanamam nasilsa belli olur yukselmesinden dedim ve 8. Gun yani bugun yine test yaptrdim.3.5 :KK43: cok az yukselmis.ama hala negatif.umudum kalmadi:KK43:
TATLIMM OVİTRELLEYİ SENTETİK BİR HCG HORMONU OLARAK BİLİYORUM BEN DİĞER ÇATLATMA İĞNELERİ GİBİ DOLAYISI İLE KANDA AZ MİKTARDA 10 GÜN FELAN DEVAM EDİYORMUŞ SALGILANMAYA DOKTOR BUNU SÖLEMEDİMİ SANA BENCE BEKLEMELİSİN AŞILAMADAN 14 GÜN SONRA YAP DEDİ TESTİ BANA DOKTORUM BENDE BEKLİİYORUMM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNSAN DAYANAMIYO:(

Selam kizlar araniza yeni katildim birsey sormak istiyorum 14 gun önce asilama oldum ve 4 gündür adetim gecikiyo kan testi 0.20 cikti hamilemiyim yukselirmi bi bilginiz varmi moralim cok bozuk:KK43:

Tatlım ya benimde dün aşılamamın 14. Günüydü hcg 8.68 çıktı sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim var mu bu şekilde yükselen veya senin yükseldimi kafayı yicem 🙄

Kızlar merhaba aşılama sonrası 14. gün beta 20.9 çıktı 17.gün 20.8 çıktı. Doktor testi iki gün sonra tekrarlamamı istedi ama bu şekilde olup değeri yükselen var mı?

Kızlar merhaba aşılama sonrası 14. gün beta 20.9 çıktı 17.gün 20.8 çıktı. Doktor testi iki gün sonra tekrarlamamı istedi ama bu şekilde olup değeri yükselen var mı?
Sonucunuz ne oldu acaba

Back