• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Asilama sonrasi adet olacakmis gibi agri cekenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Firkateyn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
119
39
18
39
Bu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi

Bu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi
Maalesef sabırlı olman lazım kuzum
Allah'a bol bol dua et bu süreçte.

Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün bugun üç gündür aynı şekilde ağrim var ve mide bulantısı hissim acaba iğnenin etkisinden dolayı mı diye düşünüyorum . Belki sizinde iğne etkisidir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bide asilama sonrasi progesteron diye Bi ilaç verdi doktor onunda yan etkisi olabilir tabi çok tırsıyorum valla

Benim dün dünden önceki gün adet olacakmis gibi ağrım vardı. Adet olcam diye korktum. Ayağa kalkıyorum bıçak gibi saplanıyor. Neyse geçti biraz bugün daha rahatım. Sen ne zamn test yaptiracaksin

26 şinda test yaptır dedi doktor bana 11. Gün oluyor sanırım 2 güne bir tekrarlayacagim artışa bakacak. Valla bu işler çok zor ya psikolojik olarak çok yıprandım

Stresten ve ağrıdan olcem zaten psikolojik olarak bittim inş tutar çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. Siz nerede yaptırdınız? Bizimki özel hastane olduğundan çok pahalı oldu

Benim normal de adet ağrım olmazdı göğüs hassasiyeti hiç olmazdı aşılamadan sonra kasık bel karın ağrısından öldüm kesin tuttu diye düşünürken pdaha günüm bile değilken pat adet oldum.. inşallah senin tutmuştur

Stresten ve ağrıdan olcem zaten psikolojik olarak bittim inş tutar çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. Siz nerede yaptırdınız? Bizimki özel hastane olduğundan çok pahalı oldu
Valla bir kaç ay öncesnden 850 ye ceklmş rahm filmim var snrasnda ilaçlar 600 tuttu 1000 de aşılama anında verildi öyle

Ben normalde ağrılı olurum zaten 3 gün önce sinyalini verir ben geliyorum diye inş dediğiniz gibi olur tutar

Kızlar benim bütün çatlatma ignemin 11. Günü sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı varla yok arasi başına gelen oldu mu iğne etkisi midir

Bence tutmus. Çünkü ben 7.gun dayanamayıp yaptım çatlama iğnesini etkisi geçmişti. Tek cizgi çıktı.cuma günü kan testi vereceğim bende inş benimde olur bebislerim

Back
X