Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef sabırlı olman lazım kuzumBu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi
Bnde 16 snda aşılama oldm hiç bi ağrı sızı bisey yokBu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi
On gün fln snraBenim dün dünden önceki gün adet olacakmis gibi ağrım vardı. Adet olcam diye korktum. Ayağa kalkıyorum bıçak gibi saplanıyor. Neyse geçti biraz bugün daha rahatım. Sen ne zamn test yaptiracaksin
Doğrudur cnm yaa beklemem stresli acaba var mı oldu mu tuttu mu26 şinda test yaptır dedi doktor bana 11. Gün oluyor sanırım 2 güne bir tekrarlayacagim artışa bakacak. Valla bu işler çok zor ya psikolojik olarak çok yıprandım
Benim normal de adet ağrım olmazdı göğüs hassasiyeti hiç olmazdı aşılamadan sonra kasık bel karın ağrısından öldüm kesin tuttu diye düşünürken pdaha günüm bile değilken pat adet oldum.. inşallah senin tutmuşturBu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi
Valla bir kaç ay öncesnden 850 ye ceklmş rahm filmim var snrasnda ilaçlar 600 tuttu 1000 de aşılama anında verildi öyleStresten ve ağrıdan olcem zaten psikolojik olarak bittim inş tutar çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. Siz nerede yaptırdınız? Bizimki özel hastane olduğundan çok pahalı oldu
Rabbm gönlündeki nasp etsn insallah ilkinde geckme gln oldu mu pkiKizlar ben yarin 11:00de 2. asilamami olacagim. Dualariniza beni de ekler misiniz![]()