• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonra ne zaman ilişkiye girilmeli

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnan yapılmada ağrı hissedilmiyo aletler can yakmıyor bide bende yarım rahim var doğuştan düşün. Ama herşey bittikten sonra o kasıklara verilen sperm baskıyla verldiği için dehşet bir adet sancısı yapıyor tam 20 dk mahvoldum sonra bi anda tık diye kesildi
Ben çok korktuğum için birde asla acıya dayanamam o yüzden anestezi aldım ama tabi 1 saat sonra hafifi karamplar ağrılar oldu senin kadar acı çekmedim ben iyi dayanmışsın canım

Mrb lar nasıl bir süreç ağrı acı oluyormu bnm de perşembe iğne yapılacak cumartesi aşılama olucak
Yok canım ağrılı bir işlem değil iki sürüyor zaten. Vajinal ultrasona rahat girebiliyorsan bu da onun gibi. Hakkında hayırlısı inşallah

Yok canım ağrılı bir işlem değil iki sürüyor zaten. Vajinal ultrasona rahat girebiliyorsan bu da onun gibi. Hakkında hayırlısı inşallah
Ben de aletler çıktıktan sonra değil de eve geldikten sonra hafif adet ağrısı gibi birşey vardı çok az sürdü geçti hemen

Ben de aletler çıktıktan sonra değil de eve geldikten sonra hafif adet ağrısı gibi birşey vardı çok az sürdü geçti hemen
Kuzum aşılama kararını nasıl verdi doktorunuz benim eşimin sperm sayısı az mlde 2.2 totAlde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfolojisi de 10.9 doktor sayı artar falan diyor ama sonucu kadın doğuma göstermedik belki o aşılama önerir sizin durum neydi nasıl karar verdiniz zaman kaybetmek istemiyorum cunku

Kuzum aşılama kararını nasıl verdi doktorunuz benim eşimin sperm sayısı az mlde 2.2 totAlde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfolojisi de 10.9 doktor sayı artar falan diyor ama sonucu kadın doğuma göstermedik belki o aşılama önerir sizin durum neydi nasıl karar verdiniz zaman kaybetmek istemiyorum cunku
Canım ben iki yıl içinde hamile kalamayinca doktora gittim. Tabi öncesinde eşim testini yaptırmıştı. Gidip kendi doktoruma durumu anlattık eşimin sonuçlarıni gösterdik bizde de sayı sıkıntısı vardı ve doktoruma aşılama düşünüyoruz dedim zaten doktorum ben de öyle düşünüyorum dedi ve böylece başladık. Yani biz istemesekte doktorum istedi çünkü zaten yumurta takibi fln yaptırmıştım 3 ay sonuç alamamıştım bütün hikayemi anlattım. Jinekologum eşime sayı için bi vitamin yazdı yanında da keçiboynuzu özü her gün sabah akşam ye dedi aşılamaya kadar. Sayımız eskisine göre artmıştı bayağı. İlk aşılama için iğne kullandım çok fazla yumurtam oluştu diye iptal oldu tedavim o ay ilk kez hamile kaldım düşük oldu maalesef. Sonraki ay daha düşük dozla yaptım ignelerimi iki yumurtam vardı asilamami oldum ama maalesef negatif oldu. Bir ay ara verdik Mart'ta ikinci aşılamayı deniyecez hayırlısıyla. Kullandığımız vitamin Promen K + keçiboynuzu özü. İyi gelmişti çok şükür inşallah size de şifa olur

Bir de canım hormon testleri yapıldı ilk etapta ben de kist vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım 4 ay sonrasında aşılamaya gecebildik. Özel bir hastaneydi gittiğim yer zaten seni konuşmalarını dikkate alıyorlar. Zaman kaybetmek istemiyorsan bir an evvel git başla gerçekten zorlu bir yol ve çok sabır gerektiriyor. Sayı azlığı hareket azlığı için zaten direkt aşılama öneriyor doktorlar. İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olur

Bir de canım hormon testleri yapıldı ilk etapta ben de kist vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım 4 ay sonrasında aşılamaya gecebildik. Özel bir hastaneydi gittiğim yer zaten seni konuşmalarını dikkate alıyorlar. Zaman kaybetmek istemiyorsan bir an evvel git başla gerçekten zorlu bir yol ve çok sabır gerektiriyor. Sayı azlığı hareket azlığı için zaten direkt aşılama öneriyor doktorlar. İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olur
İnsallah canım biz daha 6 aydır deniyorduk ama test verdi eşim işte ilaç kullandı tekrarlamadı daha testi önümüzdeki günlerde tekrar test verecek değişen bir şey olmadıysa bir de kadın doğumcuyla görüşeceğiz üroloji doktoru olur diyor ama kadın doğumcu daha tecrübeli tabi bu konularda

İnsallah canım biz daha 6 aydır deniyorduk ama test verdi eşim işte ilaç kullandı tekrarlamadı daha testi önümüzdeki günlerde tekrar test verecek değişen bir şey olmadıysa bir de kadın doğumcuyla görüşeceğiz üroloji doktoru olur diyor ama kadın doğumcu daha tecrübeli tabi bu konularda
İnşallah olur canim.. Benim eşim de düğünden bir kaç ay sonra test verdi ürolog olur diyordu bir kaç ay bekledik sonuç alamayınca tekrar gittik sayımız yarı yarıya inmişti. Bu vitaminleri düzenli kullanmak gerekiyor. Eşim bir ay içip bıraktı evhal böyle olunca bu güne kadar geldik. İlk sene için olur diyip gönderiyorlar ama bence erkenden başla ısrar et bak bizim iki buçuk yıl olmuş aylardır hastanelerdeyim sonuç alamadık. Dilerim hicbir şeye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın

İn
İnşallah olur canim.. Benim eşim de düğünden bir kaç ay sonra test verdi ürolog olur diyordu bir kaç ay bekledik sonuç alamayınca tekrar gittik sayımız yarı yarıya inmişti. Bu vitaminleri düzenli kullanmak gerekiyor. Eşim bir ay içip bıraktı evhal böyle olunca bu güne kadar geldik. İlk sene için olur diyip gönderiyorlar ama bence erkenden başla ısrar et bak bizim iki buçuk yıl olmuş aylardır hastanelerdeyim sonuç alamadık. Dilerim hicbir şeye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın
İnsallah canım klomen kullandı şimdi artmed kullanıyor ikinci kutuya geçti bakalım tekrar gidicez insallah güzel sonuçlar olur:(

Sizin hız ve morfolojisi sorun var mıydı?

B
Doktorum yok diyor ama hızımız ilk sene %65 iken bu sene %45 e inmiş. Ben sonuçları kiyasladigimda görüyorum sadece sayı artmış. Morfoloji için bir şey demedi
bizim de suan 64.5 :(

Aşılama anında ağrı olurmuyor aşılamayı bitirip aletleri geri çıkardıktan sonra yarım saat yatırıyolar o ara benm çok sancım oldu ağladım yarım saat kasık ağrısından titredi hep ayaklarım inşallah tutar 2. Ye nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah senin öyle olmaz
Inslahh güzl geçer benimde güzel sonuç alırım cnm bakalım beklyz görücez teskkur edrm cvbnz icin

Back