Gebeliğe Hazırlık Aşılama şansımız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negüzel ya maşallah size :) bizim de hicbiseyde sıkıntı yok ama olmuyor

Allah razı olsun

Merhaba canim ins. Mübarek günlerde dualarımiz kabul olur
Aşılama 600 ilaçlar falanda 500 tuttu bende özelde yaptırdım

Ya ben de aynı düsüncelerdeyim benim de bat 14ü ama sanki çatlatma vs bayrama denk gelcek gibii özelde nereyi düsünüyosun?
Ankaradayım ben kendi doktorum var batıkentte özel bilgi hastanesi orda yaptırmayı düşünüyorum...

Birde onu deneyelim dedik bayramada dek gelse yapyırt canım

Merhaba canım ben özel de yaptırdım ilaclarim 200 tuttu 500 aşılama yapacak doktora verdik 300 de sperm yıkama merkezine verdik yani toplamda 1000 tuttu canım
Hangi hastanede nerde yaptırdın cnım çook saolasın inşallah yaptırmama gerek kalmazda

Merhaba canim ins. Mübarek günlerde dualarımiz kabul olur
Aşılama 600 ilaçlar falanda 500 tuttu bende özelde yaptırdım
Nerde yaptırdın peki ben ankarada batıkentte özel bilgi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ama bakalım

Ben kayseride de yaptirdim zeki yilmaza canjm .insallah hiç ihtiyacın kalmadan bebeğine kavuşursun müjde ile gelir sana
Aminnn inşallah allah razı olsun sende umarım sağlıklıca bebişini tez zamanda kucapına alırsın

Kızlar merhaba,
Aşılamanın ortalama fiyatı ne kadar tutuyor. bizde bebek istiyoruz fakat olmuyo yumurtalarım büyümüyo klomen kullandım, femara kullandım bu ayda gonal f kullanıp yumurta büyütmeye çalışacağız, sanırım bu iğnede işe yaramazsa aşılamaya geçilecek. allahım hepimize yardım etsinn inşallahh

ben klomen kullandim 5 gün. sonra ovitrelle catlatma iğnesi yapildi. aşılama ücreti de sanırım 400 civarı birşeydi. ama tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…