- Emoji Skoru
- 5.571
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi haritacikiz
Negüzel ya maşallah size :) bizim de hicbiseyde sıkıntı yok ama olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunRahat ol lütfen bide sana tavsiyem ibrahim süresini 9 ayrı kişiye bi ele üzerine okut sonra o elmnn yarısını swn yarısını eşin yesin o gün de afadersin birlikte olun ben dahil etrafımda okadar çok kişi var ki böyle çocuğu olan kiminin ilk ay kiminin 2. 3.ay oluyor
Stres de cok etkiliyor canım benim kafanı rahat bırak biliyorum çok zor ama yapmaya çalış tevekkül et bol bolNegüzel ya maşallah size :) bizim de hicbiseyde sıkıntı yok ama olmuyor
Merhaba canim ins. Mübarek günlerde dualarımiz kabul olurMeraba kızlar rabbim inşallah ramazan ayında bebişlerimizi yollar...
Allahın izniyle bu ay bebişim olmazsa bat 19 aşılama yaptırmayı düşünüyorum doktorumla konuşup rica etsem aşılamayı ne kadara yaptırdığınız hakkında bilgi verirmisiniz aşqmalarını felan özelde yaptırıcam ben rabbimin izniyle
Ankaradayım ben kendi doktorum var batıkentte özel bilgi hastanesi orda yaptırmayı düşünüyorum...Ya ben de aynı düsüncelerdeyim benim de bat 14ü ama sanki çatlatma vs bayrama denk gelcek gibii özelde nereyi düsünüyosun?
Hangi hastanede nerde yaptırdın cnım çook saolasın inşallah yaptırmama gerek kalmazdaMerhaba canım ben özel de yaptırdım ilaclarim 200 tuttu 500 aşılama yapacak doktora verdik 300 de sperm yıkama merkezine verdik yani toplamda 1000 tuttu canım
Nerde yaptırdın peki ben ankarada batıkentte özel bilgi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ama bakalımMerhaba canim ins. Mübarek günlerde dualarımiz kabul olur
Aşılama 600 ilaçlar falanda 500 tuttu bende özelde yaptırdım
Ben kayseride de yaptirdim zeki yilmaza canjm .insallah hiç ihtiyacın kalmadan bebeğine kavuşursun müjde ile gelir sanaHangi hastanede nerde yaptırdın cnım çook saolasın inşallah yaptırmama gerek kalmazda
Aminnn inşallah allah razı olsun sende umarım sağlıklıca bebişini tez zamanda kucapına alırsınBen kayseride de yaptirdim zeki yilmaza canjm .insallah hiç ihtiyacın kalmadan bebeğine kavuşursun müjde ile gelir sana
Sağol canım insallah hep birlikteAminnn inşallah allah razı olsun sende umarım sağlıklıca bebişini tez zamanda kucapına alırsın