• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama şansımız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test sonuçlarını çok anlamıyorum ben ama benim eşimin spermi yıkandıktan sinra 26 milyon vardı sanırım doktor da yeterli ve iyi demişti ama nasip olmayınca olmadı sonra ki ay kendiliğinden geldi
AŞILAMADAN ÖNCE HANGİ İLAÇLARI KULLANMIŞTIN?

Ya ismini tam olarak hatırlayamadım ama p ile başlıyordu galiba günde iki kere karından vurulan bi iğne kullandım
Anladım. Siz başarmışsınız sanırım.Tebrikler. Darısı bize olsun inşallah. Aşılama mı?

Anladım. Siz başarmışsınız sanırım.Tebrikler. Darısı bize olsun inşallah. Aşılama mı?
Yok canım benim ki tutmadı ama çok şükür sonra ki ay kendiliğinden oldu .insllah sizin ki tutar hayirla sağlıkla gelirler inşallah

Meraba kızlar rabbim inşallah ramazan ayında bebişlerimizi yollar...

Allahın izniyle bu ay bebişim olmazsa bat 19 aşılama yaptırmayı düşünüyorum doktorumla konuşup rica etsem aşılamayı ne kadara yaptırdığınız hakkında bilgi verirmisiniz aşqmalarını felan özelde yaptırıcam ben rabbimin izniyle

Allahın izniyle bu ay bebişim olmazsa bat 19 aşılama yaptırmayı düşünüyorum doktorumla konuşup rica etsem aşılamayı ne kadara yaptırdığınız hakkında bilgi verirmisiniz aşqmalarını felan özelde yaptırıcam ben rabbimin izniyle
Ya ben de aynı düsüncelerdeyim benim de bat 14ü ama sanki çatlatma vs bayrama denk gelcek gibii özelde nereyi düsünüyosun?

Merhaba canım ben özel de yaptırdım ilaclarim 200 tuttu 500 aşılama yapacak doktora verdik 300 de sperm yıkama merkezine verdik yani toplamda 1000 tuttu canım

Ben kayseride yaşıyorum canım bi klinik de zeki yilmaz a yaptırdım
Hayırla kucagına al insallah bebegini. Peki merak ediyorum acaba bu ilaclar normalde yumurtladıgımız günü değiştiriyor mu? Yani 10. Gün yumurtluyorsak her ay, bu ilaclarla 8. Gün filan olabilir mi?

Hayırla kucagına al insallah bebegini. Peki merak ediyorum acaba bu ilaclar normalde yumurtladıgımız günü değiştiriyor mu? Yani 10. Gün yumurtluyorsak her ay, bu ilaclarla 8. Gün filan olabilir mi?
Tabi ki değiştiriyor her ay bi yumurta oluşturuyor vücudun ama ilaçla birden fazla oluyor günü de değişiyor ben 14. Günde yumurtkardim ama ilaçla 12 . Gün aşılama oldu ve 6 yumurtam oluştu .ama benim ki tutmadı

Tabi ki değiştiriyor her ay bi yumurta oluşturuyor vücudun ama ilaçla birden fazla oluyor günü de değişiyor ben 14. Günde yumurtkardim ama ilaçla 12 . Gün aşılama oldu ve 6 yumurtam oluştu .ama benim ki tutmadı
Allah razı olsun icime bi nebze su serptin devlete gidicem ve bayrama denk gelicek tedavi yarım kalcak diye cok korkuyorum.. işimiz Allaha kalmış ozaman :) matematik öğretmeniyim sürekli olasılık hesaplıyorum ama tüm olasılıkların üstünde yüce bir kudret var unutmamalı... senin neden tutmadı bi sıkıntınız varmıydı normalde?

Allah razı olsun icime bi nebze su serptin devlete gidicem ve bayrama denk gelicek tedavi yarım kalcak diye cok korkuyorum.. işimiz Allaha kalmış ozaman :) matematik öğretmeniyim sürekli olasılık hesaplıyorum ama tüm olasılıkların üstünde yüce bir kudret var unutmamalı... senin neden tutmadı bi sıkıntınız varmıydı normalde?
Vallahi canım Allah okadar büyük ki yeter ki iste gönülden iste Allah veriyor mutlaka ben çok dua ettim aşılama dan çok umutluydum ama nasip olmadı vazgeçtim artık ugrasmakdan sonra Allah nasip etti.ne bende ne eşim de bi sıkıntı yoktu bizim canım sadece bende enfeksiyon yara vardı ama doktor bu sebeb değil. Diyordu ama olmuyordu işte nasip değilmiş

Rahat ol lütfen bide sana tavsiyem ibrahim süresini 9 ayrı kişiye bi ele üzerine okut sonra o elmnn yarısını swn yarısını eşin yesin o gün de afadersin birlikte olun ben dahil etrafımda okadar çok kişi var ki böyle çocuğu olan kiminin ilk ay kiminin 2. 3.ay oluyor

Back