bncede cnm napalım buda bizim sınavımız allahım bekletmeden nasip eder inşallahoff sıkıldım bu tedavilerden allah yardımcımız olsun çok zor bi süreç ama haklısın galiba zaman kaybetmemek gerek
yok ben Marmara ünv eğitim araştırmada tedavi görüyorumsende mi merionalle aşılama yaptın
Ben 2 gun once yaptrdm asilamami simdi sonucunu beklemk kaldi ins tutcakgünaydınn.topiğiniz hayırlı olsun.bende bu ay aşılama yaptırıcam.bakarken gördüm topiği.yazılarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.
Beni igne kullandrmadan direk asilamaya aldilar sorun yoktr demizaten film çekilmissiniz hormon testinide yaptırmıssın tekrar istemez bence çünkü benimde öyle olmuştu aşılama öncesi. iğnelere başlatırlar seni bence allah yardımcın olsun
süper bir durum. doğal süreçte büyümüş yumurtan varken doktorunun aşılama yapmış olması bence büyük şans. illa aşılama için iğne yada hap kullanılması gerekmiyor, iğne yada hap max. 3 folikül oluşsun büyüklüğü ayarlansın diye uygulanıyor.Beni igne kullandrmadan direk asilamaya aldilar sorun yoktr demi
Bakalm uc gün oldu bugun cok sancim oluyo progestan kullaniyorm dikkat etmeye calisyorm ins tutarsüper bir durum. doğal süreçte büyümüş yumurtan varken doktorunun aşılama yapmış olması bence büyük şans. illa aşılama için iğne yada hap kullanılması gerekmiyor, iğne yada hap max. 3 folikül oluşsun büyüklüğü ayarlansın diye uygulanıyor.
bende doktorlara hep söyledim , normal yolla büyüyen foliküllerim varken neden illa iğne diye ısrar ettiklerini hala anlamış değilim. boşu boşuna hormon yüklemesi yapıldığını düşünüyorum.
aşılamanın illa yumurta uyarıcı iğne hapla yapılması gerektiğini söyleyip duruyorlar.
ilk 7-8 gün yoğun bir sancı oluyor sonra hafifliyor , bazı arkadaşlarda devam ediyormuş bende sancı falan kalmadı. 18. günümdeyimBakalm uc gün oldu bugun cok sancim oluyo progestan kullaniyorm dikkat etmeye calisyorm ins tutar
Senin tuttumuilk 7-8 gün yoğun bir sancı oluyor sonra hafifliyor , bazı arkadaşlarda devam ediyormuş bende sancı falan kalmadı. 18. günümdeyim
aklından çıkarmaya bak, ağır kaldırma eğilip uzanma , günlük hayatına devam et. zamanı geldiyse tutar umarım.
şimdilik öyle görünüyor. önümüzdeki hafta kan değerlerimi takip ettireceğim. bu hafta tatil olduğu için p.tesi değerim çok düşüktü 33 dü geç döllenme olma ihtimali yüksek. aşılama oldum ama sonraki gün aşırı ilişkilerin birinde tutmuş olma olasılığı daha yüksek . aşılama gününü pas geçip diğer günleri değerlendirmiştikSenin tuttumu
Kac gun boyunca beraberlik oldu ve sıklığı nasildişimdilik öyle görünüyor. önümüzdeki hafta kan değerlerimi takip ettireceğim. bu hafta tatil olduğu için p.tesi değerim çok düşüktü 33 dü geç döllenme olma ihtimali yüksek. aşılama oldum ama sonraki gün aşırı ilişkilerin birinde tutmuş olma olasılığı daha yüksek . aşılama gününü pas geçip diğer günleri değerlendirmiştik
4 gün üst üste sonra 1 gün ara verip devam.Kac gun boyunca beraberlik oldu ve sıklığı nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?