Aşılama aşılama olduktan sonra denıze gırılebılırmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
selam kıslar ben yarın saat 2 de asılama olucam eşim bugun anıden ızne cıktı ve yazlıga gıdelım dıyor sizce asılama olduktan sonrakı gunden ıtıbaren denıze gırılebılırmı???yerimseniben

benim bildiğim kadarıyla aşılamadan sonra hareket bile edilmemeli.yani dinlenilmeli mümkün mertebe..
denize girmezseniz aşılamanın tutması açısından sonucun daha olumlu olacağını düşünüyorum..
gene de tam bilgim yok ama..

bencede girilmemeli enfeksiyon,mantar gibi rahatsızlıklar oluşur belki iyi değil bence...ama yazlığın tadını dinlenerek çıkarabilirsin.bende 2. aşılamamı oldum 1 hafta önce ve ertesi gününden beri işteyim.ağır iş yapmıyorum günlük hayatıma devam ediyorum.umarım tutar.sevgiler

saolun kızlar cvplarınız ıcın
eu ıhsallah senınde turar canım asılaman doktorum herhangı bıseyı yasak ettımı ssna su yeme ıcme gıbı
bıde ıgne olarak nekullandın ve kac yumurtan olustu

canim bencede girmesen iyi edersin sende yat guneslen esin girsin denize....

mehaycım gunesın bı zararı olmaz dimi canım
yarın bı doktorumada sorıyım bakım o nedıcek heyecan bastı

saolun kızlar cvplarınız ıcın
eu ıhsallah senınde turar canım asılaman doktorum herhangı bıseyı yasak ettımı ssna su yeme ıcme gıbı
bıde ıgne olarak nekullandın ve kac yumurtan olustu

tatlım sağol.umarım hepimizinki tutar.bana asitli şeyleri,dışarıdan yapılmış meyve sularını,çay ve kahveyi içme dedi.genel olarak bol bol sıvı, meyve ve mevsim sebzeleri tüket sağlıklı beslen dedi.ben merional denilen iğneyi kullandım.sonrada çatlatma tabii.bir sürü yumurtam vardı 3 taneside yeterli büyüklüğe ulaşıp çatladı.bakalım hayırlısı artık...

herşey yolunda gibi görünüyor.fakat ilkide böyle olmuştu.artık gerisi Allah'a kalmış.çünki benim yumurtalarım ilaçlara çok güzel karşılık veriyor fakat kısmet işte...

benımde 2 yumurtam yeterlı buyukluge ulasmıs doktorum çok yumurtan var dedi ıhsallah tutar canım
bende asıtlı ıceceklerı bıraktım ıcmıyorum

benim bugün 8. günüm.2 gün daha bekler bir kan testi yaptırırım.umut vadederse 2 gün sonra tekrar yaptırırım.umarım bu defa bebeğim beni üzmeden gelir.

ıhsallah canım aminn benım bu 2.aşılamam 1.cısı tutmadı ve kıstler olustu şimdi korkuyorum yıne

benimde bu 2. ilki tutmadı.kısmet işte napalım.bende çok şükür kist olmadı umarım bu defada olmaz.seninde umarım bu dafe olur cnm.hepimizin bebeği olsun.hakediyoruz çok istiyoruz.

heycan olucak mutlaka.ümit işte.cnm benim.neyse kızlar ben çıkıyorum bugünlük yarın görüşürüz.irtibatı koparmayalım.öptüm

gorusuruz canım sonucunu heyecanla umutla beklıcem canım kendıne ıyı bak hoscakal

Bence girme canım. Yani bu kadar hormon yiyiyorsun. Belki olumsuz olabilir. Sonra kendini sorumlu tutabilirsin ve üzülebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…