İnşallah canım hepimiz pozitif sonuç alırız beklemek çok zor ve sabır gerektırıyorOna hiç takılma bazıları aynı adet gibi ağrısı oluyor gebe oluyor , bazısı hiç belirti yok gebe oluyordua edip düşünmemeye Çalışmak gerek
Benim de ilk aşılama bugün de 10. Günüm :) umarim guzel sonuclar aliriz. Belirti var mi sizde?Kızlar ilk kez aşılama oldum bugun 10. Günüm sizde nasıl geçti ilk aşılamada pozitif sonuç alan oldumu merak ediyorum lütfen cevap verin
Bel ağrım çok var adet sancısı gibi arada mide bulantısı oluyor canım sen ne zamn kan verecrksinBenim de ilk aşılama bugün de 10. Günüm :) umarim guzel sonuclar aliriz. Belirti var mi sizde?
Progestan kullaniyorum beş gunluk kaldi bitince test verecegim. Benim de bacak agrim var. Adet zamanlarimda olurdu bilmiyorum ki yine adet olacagim icin mi yoksa ilaclardan falan miBel ağrım çok var adet sancısı gibi arada mide bulantısı oluyor canım sen ne zamn kan verecrksin
Hayırlısı artık bende kullanıyorum beklicez ve dua edeceğiz yapacak başka birşey yok gibiProgestan kullaniyorum beş gunluk kaldi bitince test verecegim. Benim de bacak agrim var. Adet zamanlarimda olurdu bilmiyorum ki yine adet olacagim icin mi yoksa ilaclardan falan mi
Evet nasip olsun insallahHayırlısı artık bende kullanıyorum beklicez ve dua edeceğiz yapacak başka birşey yok gibi
Amin inşallah canım benimEvet nasip olsun insallah
Masallah cok şükür darısı başımızaMerhaba canım ilk aşılamamı 20 mart da oldum pozitif oldu çok şükür. Umarım seninde pozitif olur
Sürekli gaz sancıları çektim canım. Ama progestan fitil kullandığım için normal bir durummş. Bide ayaklarım hiç ısınmadı neredeyse . Amin canımMasallah cok şükür darısı başımızahic belirti yaşamış mıydınız acaba
Eşimin sperm sayısı düşüktü . Hareketi de normalin altında idi. Aşılama da yıkama sonrası ileri hızı yükselmişti . Tabi yumurtlama gününü de takip ettiğimizden emin olamadık hiç. Erken çatlama oluyordu sanırım. Öyle yaniNe probleminiz vardi acaba
Selamlar 12. Gun bugun siz test yaptiniz miAmin inşallah canım herkes için hep dua ediyorum rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah haberleşelim sonuç çıkarsa lütfen
Benimde 13. Gün oldu bir türlü cesaret edemiyorum yaa ne olacak böyleSelamlar 12. Gun bugun siz test yaptiniz mievde bi tane var yapsamm mi diye Cesaret edemiyorum
Evet ya sizin 1 gun kalmis benden daha yakinsin bebiseeeBenimde 13. Gün oldu bir türlü cesaret edemiyorum yaa ne olacak böyle
Yaa inşallah bebişlerimiz bizimledirEvet ya sizin 1 gun kalmis benden daha yakinsin bebiseeeay insallah gebe olalim lutfen lutfen
13 günüm yapmaya korkuyorum sanki pazartesiye kadar beklemeye karar verdim aslında dun acile gitmiştim yumurtalar çok büyümüş bebekte olabilir ilaçlardan dolayı kistte oluşmuş olabilir dedi farkli hastaneye sevk etti kan almadılar orada bize baya uzak olduğu için gitmedimSelamlar 12. Gun bugun siz test yaptiniz mievde bi tane var yapsamm mi diye Cesaret edemiyorum
Niye kan almadılar ki? Bence bir daha gidişinde acilde midem bulanıyor başım dönüyor diye söylersen gebelik testine bakarlar13 günüm yapmaya korkuyorum sanki pazartesiye kadar beklemeye karar verdim aslında dun acile gitmiştim yumurtalar çok büyümüş bebekte olabilir ilaçlardan dolayı kistte oluşmuş olabilir dedi farkli hastaneye sevk etti kan almadılar orada bize baya uzak olduğu için gitmedim
Zaten morelim çok bozuldu yumurtalar buyumuş falan dedi başka hastanede sevk etti orda beta HCG takibinide yaparlar dediNiye kan almadılar ki? Bence bir daha gidişinde acilde midem bulanıyor başım dönüyor diye söylersen gebelik testine bakarlar
Moralini bozma inşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Yumurtalar çok büyüseydi karnın çok ağrır hemde şişerdiZaten morelim çok bozuldu yumurtalar buyumuş falan dedi başka hastanede sevk etti orda beta HCG takibinide yaparlar dedi
Tek umudum bebeğin tutulması inşallah vardır hayırlısı olsun artık hepimiz içinMoralini bozma inşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Yumurtalar çok büyüseydi karnın çok ağrır hemde şişerdi
Cok karniniz agriyorsa ohss olabilir Allah korusun siz daha onemlisiniz. Gidin hastaneye. Onsallah tutunmustur ama takip edilse daha iyi olurTek umudum bebeğin tutulması inşallah vardır hayırlısı olsun artık hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?