Merhaba canım ilk aşılamamı 20 mart da oldum pozitif oldu çok şükür. Umarım seninde pozitif olurKızlar ilk kez aşılama oldum bugun 10. Günüm sizde nasıl geçti ilk aşılamada pozitif sonuç alan oldumu merak ediyorum lütfen cevap verin
İnşallah canım kaçıncı günde test verdiniz ve ilk testinizde beta HCG kaç çıkmıştı acaba bel ağrınız var mıydı bugun kırılacak gibi oldu sonradan geçti bel ağrımMerhaba canım ilk aşılamamı 20 mart da oldum pozitif oldu çok şükür. Umarım seninde pozitif olur
1 Nisan da doktor çağırdı canım . 12. Günü 11 çıktı canım çok erken öğrendikİnşallah canım kaçıncı günde test verdiniz ve ilk testinizde beta HCG kaç çıkmıştı acaba bel ağrınız var mıydı bugun kırılacak gibi oldu sonradan geçti bel ağrım
Perşembe gunu bende kan verecem 13 günüm dolacak doktor o tarihi verdi çok heyecanlıyım inşallah pozitif çıkar1 Nisan da doktor çağırdı canım . 12. Günü 11 çıktı canım çok erken öğrendik
Devlette mi yaptırdınız özelde mi ? farkediyor mu doktora göre sonuçta aynı işlem yapılıyor ben de bunu merak ediyorumKızlar ilk kez aşılama oldum bugun 10. Günüm sizde nasıl geçti ilk aşılamada pozitif sonuç alan oldumu merak ediyorum lütfen cevap verin
Bende aşılama oldum Yarın kan testi vereceğim Adet sancısı Gibi sancım Var Gecmişti tekrar basladı
İnşallah canım . Hayırlısı ile çok dua edelimPerşembe gunu bende kan verecem 13 günüm dolacak doktor o tarihi verdi çok heyecanlıyım inşallah pozitif çıkar
Özel de yaptırdımDevlette mi yaptırdınız özelde mi ? farkediyor mu doktora göre sonuçta aynı işlem yapılıyor ben de bunu merak ediyorum
İnşallah rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsinİnşallah canım . Hayırlısı ile çok dua edelim
Rabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah hepimizeBende 1 nisanda aşılama oldum,15 gün sonra test yapın dediler bende bekliyorum
12 günündeyimAşılamanın Kaçıncı gununuzdesınız acaba
Ne probleminiz vardi acabaMerhaba canım ilk aşılamamı 20 mart da oldum pozitif oldu çok şükür. Umarım seninde pozitif olur
Benim eşimde sıkıntı vardı 1 sedenen fazla oldu varıkasol ameliyatı oldu ona rağmen çocuk olmadığı için aşılama yaptıkNe probleminiz vardi acaba
Cook sevindim. Bendede polikistik over var esimde hicbirsey yok insallah benimde olur dua edin banaBenim eşimde sıkıntı vardı 1 sedenen fazla oldu varıkasol ameliyatı oldu ona rağmen çocuk olmadığı için aşılama yaptık
İnşallah canım benim rabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize herzamn dualarımdasınızCook sevindim. Bendede polikistik over var esimde hicbirsey yok insallah benimde olur dua edin bana
İnşallah çok dua ettim,ama herşeye hazırlıklıyım,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahRabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?