Evet oldu verdikleri şey su gibiydi zaten baya geldi çamaşıraPeki sizde aşılama işlemi sonrası bı iki saat sonrası camasirda ıslaklık oldumu akıntı gibi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oldu verdikleri şey su gibiydi zaten baya geldi çamaşıraPeki sizde aşılama işlemi sonrası bı iki saat sonrası camasirda ıslaklık oldumu akıntı gibi canim
Acep erkekten alınan örnek akmamıştır dimi normal durumdur ...Evet oldu verdikleri şey su gibiydi zaten baya geldi çamaşıra
Ben salı günü oldum canım solda iki yumurta gelişmişti sağda bir ona bakıcak herhaldeSen ne zaman aşılama oldun canim
Bende akıntı olmadı çok az kanla karışık bir akıntı olduAcep erkekten alınan örnek akmamıştır dimi normal durumdur ...
Yaa içime kurt düştü şimdi tutmaz mi o zamanAllah allah neden vermedi ki progeston rahim kalınlığın normal olsa bile veriyolar tutunmayı kolaylaştırsın diye beni aradı şimdi doktorum yarın gel bir bakalım arkadan gelen yumurtalarda gelişim ne durumda kistik bir durum olmasın dedi
Normalmidir ki ...insallahh tutunmusturrBende akıntı olmadı çok az kanla karışık bir akıntı oldu
İçine kurt düşürmee gerekli görse verirdi rahim kalınlığın kaçtı söyledi mi muayne ederken sen kolla kendini olacaksa her türlü olur olmıcaksada ne kadar çırpınsak az pozitif düşün pozitif olsun acaba olmıcak mı demen bişe negatif etkiler olucak de hepYaa içime kurt düştü şimdi tutmaz mi o zaman
Normaldir diye düşünüyorum yarım saat yatırıyolar zaten yüzen yüzüyor tüplere örnekteki o sıvı akmıştırNormalmidir ki ...insallahh tutunmusturr
Aynen yarın saat durdum bacaklarim uyustuydu..Hadi insalalh canim giden gitmiştir heeNormaldir diye düşünüyorum yarım saat yatırıyolar zaten yüzen yüzüyor tüplere örnekteki o sıvı akmıştır
İnşallah canım her şey normal dendi..esimdeki ornekte işlem sonrası iyi olmuştur umarım..artık haftaya kan ornekte belli olacakya zaten önemli olan yumurta kalitesi ve sperm hızlılık oranı bunlar iyiyse inşallah tutuyor okuduğum kadarıyla
Bana ilişkiye girebilirsin dedi iğne falan vermedi herkese progeston verilmiş bana o bile verilmedi herkesin söylediği farklı bişeyMerhaba kızlar bende hepinize bir şey sormak istiyorum bende 18 ekimde aşılama oldum doktor ilişki yasakladı ama herkese genel olarak önerilmiş sebebini anlayamıyorum birde ayın 25 inde ovitrelle çatlatma iğnesi ol dedi nedendir sizce size de tekrar çatlatma iğnesi yapıldı mı
Bana da vermediler ama neden tekrar çatlatma iğnesi olsun kiBana ilişkiye girebilirsin dedi iğne falan vermedi herkese progeston verilmiş bana o bile verilmedi herkesin söylediği farklı bişey
Madem ilişki yasak çatlatma iğnesi ne alaka onu anlamadımBana da vermediler ama neden tekrar çatlatma iğnesi olsun ki
Aynen üstelik 18 ekşmde aşılama oldum 25 inde çatlatma ol dedi hiç böyle bişi duymamıştımBana da vermediler ama neden tekrar çatlatma iğnesi olsun ki
Çok basitt hiç korkma simir testi gibi aynıKızlar bana güç verir misiniz asılama kolay Mi simir ve hag yaptırıdm
Bu ay hamıle olmazsam arıcam doktoru
Aşılamadan önce çatlatma iğnesi olmadın mıAynen üstelik 18 ekşmde aşılama oldum 25 inde çatlatma ol dedi hiç böyle bişi duymamıştım
Cansın ya Hsg yi anestesiz çektirmiş biri haylı hayli yapar diye dusunuyorjmÇok basitt hiç korkma simir testi gibi aynı