• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
28
Hanımlar selamın aleyküm size bir sorum var aşılama yaptıranlar reglin kaçıncı günü oldu benim doktora göre adetin 16. Günü yapacak aşılamayı ama sanki bana geç yapıyor gibi geldi hemde regl döngüm 26 günde bir oluyor

Ins hayirlisiyla hamile kalirsin canim. Ama adetin kacinci gunu asilama yapilacak degil dogru soru. Yumurta gelistirici igne, hap bi sey kullanmistir muhtemelen. Yumurtan 18-20 mm kadar buyuyup gerekli olgunluga erisince yapacak doktorun asilamayi. Vucudun ne zaman buyuturse yumurtani o zmaan yani. Ve bu durum kisiden kisiye degisir.

Ins hayirlisiyla hamile kalirsin canim. Ama adetin kacinci gunu asilama yapilacak degil dogru soru. Yumurta gelistirici igne, hap bi sey kullanmistir muhtemelen. Yumurtan 18-20 mm kadar buyuyup gerekli olgunluga erisince yapacak doktorun asilamayi. Vucudun ne zaman buyuturse yumurtani o zmaan yani. Ve bu durum kisiden kisiye degisir.
Sağol canım inşallah evet klomen kullandım yumurta da gelişti ama benim döngüm kısa olduğu için tutma şansı az oluyor diye düşünüyorum ama bilemedim doktor biraz dalgındı kendisiyle fazla konuşma fırsatım olmadı çok fazla bişey de sormadı o yüzden aklıma takıldı teşekkürler cevap için

Hanımlar selamın aleyküm size bir sorum var aşılama yaptıranlar reglin kaçıncı günü oldu benim doktora göre adetin 16. Günü yapacak aşılamayı ama sanki bana geç yapıyor gibi geldi hemde regl döngüm 26 günde bir oluyor
Canm bana da 15. Günüm de yaptılar ve suan 3. Günüm sabırla beklıyorum sonucu 🙏

Kızlar ben yeni üyeyim..cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5.günüm kasıklarımda ve belimde ağrılarım var hep okuduklarımda ilk aşılamada tutmadığını görüyorum korkuyorum açıkcası bu şekilde olup tutan varmı bi umut?

Back