• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olanlar nasıll bi süreç Bi umut yazısı arıyorum...

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
18
3 klomen +çatlama iğnesi oldum değerler güzeldi sorun yoktu ama nasipte de yoktu demek olmadı her seferinde umudum kırılıyor ama sonra yine diyorum pes etmek yok o yüzden şimdi bu ay aşılama alıcam rabbim hayırlısı sağlıklıdır şekilde nasip etsin evlat evlatlar hepimize banada bu ay lütfen 🌹

3 klomen +çatlama iğnesi oldum değerler güzeldi sorun yoktu ama nasipte de yoktu demek olmadı her seferinde umudum kırılıyor ama sonra yine diyorum pes etmek yok o yüzden şimdi bu ay aşılama alıcam rabbim hayırlısı sağlıklıdır şekilde nasip etsin evlat evlatlar hepimize banada bu ay lütfen 🌹
İmkanın varsa direkt tüp bebek yaptır. Aşılama ile de hamile kalanlar var ama bence şan baya düşük. Ben de yaptırdım ve zaman kaybı bence

Maalesef maddiyat zor zaten klomen çatlama iğnesi özel sürekli git gel uzak bide bütün maaş aylık eksilere giriyorr inna bun abğle yetişemiyoruz inşallah gerek kalmaz maddi manevi insan çok çöküyor hep Bi umut ama işte 😞

Back