Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar az önce aşılamamı oldum. Haydi hayırlısı olsun. :) nasipten öte köy yok

bende bugün muayene oldum pazartesi tekrar çağırdı büyümüş ama hafta sonu da iğnelerini yap tam büyüsün dedi. Sanırım bende çarşamba gibi aşılama olurum. Bir de birşey sorucam ? benim E2 başta 51 sonra 135 simdi 446 çıktı. Kaç olacak bu en son bilginiz varmı bu ne artış?

Tabi hormon iğnesi yada klomen kullanırken e2 yükselir. Gayet normal olması gereken canım

Canim kac yumurtan vardi baya yuksek cikmis birden fazla yumurtan var heralde

ay valla benim kolum delik değiş kaç kere kan verdim bilmiyorum. :) yükselmiştir. Ben iğne vuruyorum karnımdan sen hap içtin sanırım.

Evet canım günde 1 tane Klomen içtim. 5 gün tabi ki. 1 tane yumurta oldu. 16 kasımda gebelik testi. Kısmet hayırlı ise olur

Canim kac yumurtan vardi baya yuksek cikmis birden fazla yumurtan var heralde
Ben devlete gidiyorum tam net cevapar alamıyorum çok kalabalık oluyor sanırım birden fazla bana sadece pazartesi gel sağ taraftaki baya büyümüş dedi. Pazartesi aşılama gününe karar verilecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…