- Konu Sahibi buket_zehra
-
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım, benim ikinci aşılamada hüsran regl oldum dün biraz ara vermeyi düşünüyorum
Yumurtam geçen ay da bu şekildeydi yumurta ile ilgili sorun yokta nasip olmadı demekkicanım sağ yumurtlarsan erkek olur derler bende hep sagdan yumurtluyom nedense maşallah baya yumurtan varmış bende tek bir tane oluştu bu ay
amin canım çok yumurta olması canım bence ihtimali artırırYumurtam geçen ay da bu şekildeydi yumurta ile ilgili sorun yokta nasip olmadı demekki1 tane 2 tane fark etmez olsun bebişimizde tez zamanda inşallah ay erkek kız da farketmez :) Bu bi ay sağ bi ay sol olması lazım işte nasip demekki benim kistli taraf sağ oradan yumurtluyorum sürekli ya Neyse bakalım kısmet bu işler cnm allah hiç bir kardeşime aratmasın
ama yumurtaların hepsinin büyümesi demek hepsinin çatlaması demek değil ki bir tanesi çatlıyor sonuçta yani öyle değil mi ?amin canım çok yumurta olması canım bence ihtimali artırır
yok canim hepsi catliyor ikiz bu sekilde oluyor yoksa kiste donusurama yumurtaların hepsinin büyümesi demek hepsinin çatlaması demek değil ki bir tanesi çatlıyor sonuçta yani öyle değil mi ?
büyüyenlerin hepsi mi çatlıyor ben bunu hiç sormamıştım doktora. Ben sanıyordum ki istisna olarak 1 den fazla yumurta çatlıyor her seferinde büyüyen hepsi çatlıyor olduğunu bilmiyordum. evet kist yumurta atamadığında olduğunu biliyordum da her büyüyen yumurta çatlar mı bir fikrim bile yoktu. Yalnız bu bebek olmadığı zaman bu kadar yumurtanın büyüyüp atılması iyi bir şey değil ki rezervler azalmaz mı böyle olunca? Kafamda deli sorular????yok canim hepsi catliyor ikiz bu sekilde oluyor yoksa kiste donusur
Canım aynısı benim ilk aşılamam da olmuştu çatlatma iğnesinin etkileri bunlar sorun yok :) İnşallah bebek haberini alırız.Selâmün aleyküm arkadaşlar ben yeni üye oldum ☺ 6 gün önce ilk aşılamami oldum hafif hafif ağrılarım vardı dünden beri de idrar yaparken ve idrardan sonra bazen az bazen çok yanma oluyo böyle bi durum yaşayan var mı normalde bi hastalığım yok elhamdulillah ilk defa oldu
yok canım sorun olmuyordur sonucta sayıyla biten birşey değil:) fakat kimisi dölleniyor kimisi yok olup gidiyor işte sanş:)büyüyenlerin hepsi mi çatlıyor ben bunu hiç sormamıştım doktora. Ben sanıyordum ki istisna olarak 1 den fazla yumurta çatlıyor her seferinde büyüyen hepsi çatlıyor olduğunu bilmiyordum. evet kist yumurta atamadığında olduğunu biliyordum da her büyüyen yumurta çatlar mı bir fikrim bile yoktu. Yalnız bu bebek olmadığı zaman bu kadar yumurtanın büyüyüp atılması iyi bir şey değil ki rezervler azalmaz mı böyle olunca? Kafamda deli sorular????
büyüyenlerin hepsi mi çatlıyor ben bunu hiç sormamıştım doktora. Ben sanıyordum ki istisna olarak 1 den fazla yumurta çatlıyor her seferinde büyüyen hepsi çatlıyor olduğunu bilmiyordum. evet kist yumurta atamadığında olduğunu biliyordum da her büyüyen yumurta çatlar mı bir fikrim bile yoktu. Yalnız bu bebek olmadığı zaman bu kadar yumurtanın büyüyüp atılması iyi bir şey değil ki rezervler azalmaz mı böyle olunca? Kafamda deli sorular????
Canım aynısı benim ilk aşılamam da olmuştu çatlatma iğnesinin etkileri bunlar sorun yok :) İnşallah bebek haberini alırız.
Senin şimdi ikinci aşılama tuttumu böyle yerlerden pek anlamıyorum burayİda nasip eseri buldum mesajlarınızı fazla okuyamadim ben öbür hafta perşembe ye sonuç alacağım insaAllah senin başka belirtilerinoldumu içimde korku sevinç değişik duygular var zamanda gecmiyo napicam bilmiyorum hayırlısı inşallah sen nerde aşılama oldun canım bide bişey sorucam ama çekiniyorum özelden sorabilmë imkanim olsa soramadii sorular yüzünden korkuyorum galiba dua edelim birbirimize hakkimizda hayırlı si olsun
Benim 2. aşılamam bu henüz sonucu bilmiyorum. İlk aşılamam tutmadı 2. yapıldı. Ben sakarya da yaşıyorum. Burda araştırmada oldum aşılamamı. Ben de ilk aşılamam da çok umutlu telaşlıydım ma bu sefer olur olmaz diye beklemiyorum. İlk aşılamam da zaman geçmiyordu şimdi saymıyorum bile sanırım umudum yok. Kısmet allah nasip ederse olur inş. Var zamanı demek ki ama Allah aratmasın tüm isteyene versin.Senin şimdi ikinci aşılama tuttumu böyle yerlerden pek anlamıyorum burayİda nasip eseri buldum mesajlarınızı fazla okuyamadim ben öbür hafta perşembe ye sonuç alacağım insaAllah senin başka belirtilerinoldumu içimde korku sevinç değişik duygular var zamanda gecmiyo napicam bilmiyorum hayırlısı inşallah sen nerde aşılama oldun canım bide bişey sorucam ama çekiniyorum özelden sorabilmë imkanim olsa soramadii sorular yüzünden korkuyorum galiba dua edelim birbirimize hakkimizda hayırlı si olsun
Ne demek canım rica ederim. Sonuçta hepimizin derdi aynı tabiki de yardımlaşacağız.Bide özellikle cevapladı ğin için teşekkür ederim çok sağolun
Bizimkiler döllensin artıkın amaa :) ayy Allah aratmasın hepimize versin çok zor beklemek.yok canım sorun olmuyordur sonucta sayıyla biten birşey değil:) fakat kimisi dölleniyor kimisi yok olup gidiyor işte sanş:)
inşallah canım ya bende habire ovulasyon yapıyorum belki pozitif olur diye olmuyor amaBizimkiler döllensin artıkın amaa :) ayy Allah aratmasın hepimize versin çok zor beklemek.
E daha yumurta çatlamadıysa pozitif olmaz cnminşallah canım ya bende habire ovulasyon yapıyorum belki pozitif olur diye olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?