Aşılama nasıl yapılıyor

Merhaba cnm. Bende muayene esnasında çok kasiliyorum hatta her gitmemde bagiriyorum. Ama sağolsun doktorum çok iyi. Muayene bile zor geçerken bana aşılama yapalım dedi. Bende istiyordum zaten. Anestezi ile olsun dedim. Ben dayanabilecegine inanıyorum dedi. Gerçekten beni en iyi şekilde alıştırdi bu duruma ve aşılama ağrısız geçti. 2 ocak da aşılama yaptırdım. Bakalım ne olacak. Umarım en kisa zamanda güzel haberler alırız. Aşılamadan korkma. Ve yaptir

Dayanılmayacak gibi değil sadece spekulum takılırken biraz tedirgin oluyorsun 1 2 sn sürmüyor bile zaten filmden önce ağrı kesici iğne yapılıyor.
Peki bunun bir zararı var mı acaba kadına bilginiz var mı

İnşallah, teşekkür ederim.
Bende direk tüp yerine bir kere aşılama deneyelim diyorum. Kendimi hazırlamam lazım. Can'ımın sıkıldığı bir konu da şehir dışına çıkacağım tam da önemli günlerde bu ay hiçbir şey yapmayacağım inşallah bi mucize olur.. Bu ay için bişeyi beklemeyeceğiz gibi,hızlı geçer inşallah..

Kesinlikle cnm tüp bebek denemeden önce aşılama denemelisin. Sonuçta gebe kalmayi % 25 daha arttırıyor. Bende tüp dedim ama doktor önce aşılama olsun sonuçta hiç bir probleminiz yok dedi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun

S.a kizlar bende 2 kez klomen kullandim birinde kendisi olmis catlamis ama negatif sonuc diger klomende yumurtam gelismedi gonal f gectik 2 sefer de gonal f kullandinm birinde 2 birinde 3 yum oldu catlatma oldm ama yine olmadi negatif asilama deneyelim diyolar ama ben artk klomen de gonal f de kullanmak istemiyorm hem kg aldiriyo cook hem cok yipratiyo beni terletiyo filan igne olmayo sevmiyom ve artok surekli negatif sonuc olunca yine negatif olacak diye ben cook korkuyorum yaa artik negatif sonuc almaktn yoruldm asilama yaptirmadan direk tup yaptiriyim diyom ama asilama olmadan tupe yonlendirmiyolar 2 yillik evliyim bende pko hastasiyimm

Aşılama şart değil yardımcı üreme denemiş olman yeterli ama 3 yıl evlilik şartı var tüp bebek için.
Gonal f kullandığına ve sonuç alamadığına dair rapor yada belge al 2 ya da 3 deneme yeterli sonrasında şartlar uygunsa tüp bebek deneyebilirsin.

Bizde tüp bebek düşünerek gittik ne yapıp edip aşılamaya ikna edildik ama tutmadı aşılama oranı çok düşük normal beraberlikten tek farkı spermlerin yıkanması birde rahime bırakılması

Sizce napim cook korkuuom yine olmucak diye yaa kizlar
Bizde tüp bebek düşünerek gittik ne yapıp edip aşılamaya ikna edildik ama tutmadı aşılama oranı çok düşük normal beraberlikten tek farkı spermlerin yıkanması birde rahime bırakılması
Bende 1 kere olsun asilama denicen aetik olmazsa mayis sonu gibi tup bebege baslamayi dusunuyoruz insallah anne olmak icin pes etmicem insallah hayirlisi canim Rabbim buyuk...

Sizce napim cook korkuuom yine olmucak diye yaa kizlar

Bende 1 kere olsun asilama denicen aetik olmazsa mayis sonu gibi tup bebege baslamayi dusunuyoruz insallah anne olmak icin pes etmicem insallah hayirlisi canim Rabbim buyuk...
Siz bilirsiniz tabi ki her şey rabbimden rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.

özel hastanede ilaçlar için rapor çıkarabiliyormuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…