Aşılama nasıl yapılıyor

Bende tutamam kendimi ya aşılamadan sonra da hemen kalkmak iyi değildir heralde
Ben 30 dakika dinlenip kalktım normal ilişki de bile sperm dışarı bir miktar akıyor zaten 15 gün dinlenmek bence mantıksız sperm 3 gün yumurta 1 gün yaşıyor ağır kaldırmak çok iş yapmak doğru değil ama 15gün yatmakta zor

Canım öyle de şimdi şöyle bi gerçek var normal bi ilişkide akiyo zaten diyosun ya bizim zaten normal bi ilişkide gebeligimiz olmuyo diye asilama yapioruz yanlış miyim? Onca ilaç onca tedavi ve ruh sagligini göz ardi etmemek lazım yanı sonuçta birşey yapılıyor ve ben bunu Emeksiz birakamam tabiki de 15 gün hiç kalkamayacak değiliz ben temizlik yemek yapmam gider gelirim namaz kilarim :)))) başka da taviz vermem en az 10 gün :))))))

Bende bi kaç gün yatarım sonra kalkarim canm elimizden gelen başka bişey yok Allahın takdirine kalmış artk

15 gün kalkılmamasının sebebi bence oluşabilecek gebelikten dolayı temkinli olmak içindir. Nasip ederse aşılama yapılırsa dibine kadar yerimden kalkmamayı düşünüyorum

Tabi ki haklısın ama genel olarak verilen bilgi bu sürekli yatmak dinlenmek kesin tutacak anlamına gelmiyor bunu ben değil doktorlar söylüyor ben aşılama sonrasında 30 dk merkezde dinlendim sonrasında alışverişe gittik dolaştık 15 gün evdeydim yemek sadece günlük ev işi yaptım ama o 15 gün geçmek bilmiyor tabi ki ağır kaldırma dinlen inşallahtutar

Eminim canım geçmek bilmedigine şimdi bile geçmek bilmiyo. Bugün adetimin 3. Günü doktordan geldim şimdi iki yumurtada 5 er yumurtlamisim bunun büyüyüp buyumedigini ilerleyen günlerde anlayacak bu gün hormon tahlilleri alındı bir saat sonra çıkacak çıkan tahlillerde gore eğer gerek duyulursa ilaç iğne vs vercek inşallah direk aşılama yaparız bir sorun yoktur :-*

Her iki tarafta 5 şer yumurtamı var mış kaç mm miş yazarsın bir saat sonra tahlil sonuçlarını

Her iki tarafta 5 şer yumurtamı var mış kaç mm miş yazarsın bir saat sonra tahlil sonuçlarını

Vallah kaç mm olduklarını bilmiyorum soylemedi diğer ayda böyleydi 6 yumurta birinde iki yumurta diğerinde vardı iki yumurta islevsuzdi diğerleri 25 mm ye kadar buyuslerdi. Tamam canim çıkınca haber veririm :)

Hadi hayırlısı :)

Arkadaşlar aşılama esnası iÇin bende biraz stres yapıyorum henüz karar vermedim. Muayene esnasında çok kasıldığım için doktorum çok sıcak bakmadı. Ultrason aletinden farklı bir girişi oluyor mu aletin. Acı olmuyor değil mi ..

Canm stres yapma bende geçen hafta yaptım aşılama. Bi aletle giriş yapiyo sonra ince bi şırıngayla spermi veriyo içeri bitiyo işlem. Ben çok su içtim fazla sıkıştım oyuzden çok zorlandım onun dışında sıkıntı olmadi

Canm stres yapma bende geçen hafta yaptım aşılama. Bi aletle giriş yapiyo sonra ince bi şırıngayla spermi veriyo içeri bitiyo işlem. Ben çok su içtim fazla sıkıştım oyuzden çok zorlandım onun dışında sıkıntı olmadi

Teşekkür ederim. Sakinleştirici ilaç alsam ne olur, direk tüp bebek erken mi olur of

Teşekkür ederim. Sakinleştirici ilaç alsam ne olur, direk tüp bebek erken mi olur of
Yok canım ya ilaç almaya gerek yok çok basit bi işlem. Kaç yıllık evlisin sorun ne sizin. Bizim doktorda tüp bebek yapma taraftarıydi ama ben önce bi aşılama deneyelim ddim

Bizim sorumumuz yok. 14 aydır olmadı. İlk kez Klomen denedik epey ümitlendim ama 28. Gün sonuç olumsuz.
Muayenelerde biraz kasılıyorum ama sonuçta alet içeri giriyordu ve bakabildi ama kasılmamdan ötürü aşılama seni yorar direk tüp deneyimin dedi bende kararsızım

Bildiğim kadarıyla tüp bebek de kolay bi olay değil. Benim gittiğim hastanede bi ton işlemden geçiriyolar. Rahim yıkama yapılıyor anesteziyle ayrıca yumurta toplama işlemi bi ton işlem yani hem rahim filmini falan çekildin mi sen. En kolay işlem aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…