Merhaba ben 2. aşılamamı ocakta deneyeceğim ilk aşılamam tutmadı aşılama tutma oranı düşük ama yine de denemekte fayda var üniversite hastanesinde de deneyebilirsiniz.4 senelik evliyim 2 yıldır ilaç iğne tedavileri gördüm. drumu değiştirdim bu dr ilk olarak aşılama yapmak istedi. önümüzdeki ay aşılama için gidicem. ama bu aşılama nasıl yapılıyor daha önce aşılama yaptıran varmı ve bu aşılamanın ilaç tedavilerine göre olasılığı dahamı yüksek pkoluyum daha önceden aşılama yaptıranlar yardımcı olabilirmi
Yok canım çok basit bir işlem 2 dk sürmüyor bile vajinal muayene gibiPeki agrili bi islemmi açaba bende asilama düşünüyorum da
Yok canım çok basit bir işlem 2 dk sürmüyor bile vajinal muayene gibi
Yok canım çok basit insan bilmediği için geriliyor çekiniyor ama vajinal muayeneden farkı yok hsg den basit hiç korkmayın artık üniversite hastanelerinde bile yapılıyor .Ay iyi barı rahim filmi cektirdim onun gibi saniyorum korkudan yanasamiyorum
Tutma oranı çok farklı değil aslında tek fark iğne tedavisinde beraberlik aşılamda ise eşinizin sperminin yıkanıp rahim boşluğuna bırakılması.4 senelik evliyim 2 yıldır ilaç iğne tedavileri gördüm. drumu değiştirdim bu dr ilk olarak aşılama yapmak istedi. önümüzdeki ay aşılama için gidicem. ama bu aşılama nasıl yapılıyor daha önce aşılama yaptıran varmı ve bu aşılamanın ilaç tedavilerine göre olasılığı dahamı yüksek pkoluyum daha önceden aşılama yaptıranlar yardımcı olabilirmi
Yok canım çok basit insan bilmediği için geriliyor çekiniyor ama vajinal muayeneden farkı yok hsg den basit hiç korkmayın artık üniversite hastanelerinde bile yapılıyor .
Amin canım cümlemize nasip etsin inşallahSagol canım teşekkür ederim iyi oldu bunu söylediğin Rabbim sanada hayirlsiiyla evladını versin inşallah
Mrb canım bende bu hafta aşılama yapacağım bana idrara sıkışık gel falan demediler nasil gidecem aşılamaya pek bilgi vermedilerMerhaba ben 2. aşılamamı ocakta deneyeceğim ilk aşılamam tutmadı aşılama tutma oranı düşük ama yine de denemekte fayda var üniversite hastanesinde de deneyebilirsiniz.
Ben ilk aşılamamı özelde denedim reglinin 2, günü muayene ediliyor.
Sonrasında size kullanılacak iğne şlaçlar ve dozları belirleniyor ben gonal f450 kullanmıştım.
Yumurtalıkların gelişim süresi 2 gün arayla ya da 3 gün arayla kontrol ediliyor.
18 22 mm olduğunda çatlama iğnesi ve uygulanıyor.
Sabah erkenden eşiniz sperm eriyor çünkü spermler yıkanacak ve özel bir solüsyonla güçlendirilecek
36 saat sonrasında aşılama işlemi yapılıyor idrara sıkışık olmak şart
Muayene odasında ultrason kontrolünde spekulum takılıyor sonraında şırıngadaki sperm vajinaya bırakılıyor 25 30 dk kadar yatıyorsunuz.
14 gün sonra test yapıyorsunuz.
Canım eşin sabah sperm verdikten sonra su içmeye başla çünkü ultrasonda rahim boşluğunu görmesi kolaylaşıyormuş.Mrb canım bende bu hafta aşılama yapacağım bana idrara sıkışık gel falan demediler nasil gidecem aşılamaya pek bilgi vermediler
Dediğim gibi spermin yıkanmış olması ve folikülün gelişimi ve rahim ağzına değil içirisine bırakılması daha avantajlı bu şekilde hamile kalan pkolu arkadaşlar varverdiğiniz bilgiler için çok tşkr ederim.. yinede ilaç tedavisine göre bi aşama yüksektir olasılıgı diye düsünüyorum. önümüdeki ay aşılama yapılacak banada hayırlısı hepimiz için..
verdiğiniz bilgiler için çok tşkr ederim.. yinede ilaç tedavisine göre bi aşama yüksektir olasılıgı diye düsünüyorum. önümüdeki ay aşılama yapılacak banada hayırlısı hepimiz için..
Bende ne Alaka diyorum su icmek ne tuhaf şeyler ya aklım almiyoCanım eşin sabah sperm verdikten sonra su içmeye başla çünkü ultrasonda rahim boşluğunu görmesi kolaylaşıyormuş.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş gelişmeleri paylaşalım birbirimizle :)Hadi Bismillah Allahın izniyle alnimizin akıyla çıkar hayırlı sonuçlar alırız dilerim Rabbmden olumlu olur hayirlisiyla ben de ocakta aşılama olcam yarın 3. Gunum muayene olduktan sonra iğne ilaç gerekecekse vercek çok heycanliyim çok umutluyum :)
tşkr ederim :)Dediğim gibi spermin yıkanmış olması ve folikülün gelişimi ve rahim ağzına değil içirisine bırakılması daha avantajlı bu şekilde hamile kalan pkolu arkadaşlar var
hakkında hayırlısı canım :)Mrb canım bende bu hafta aşılama yapacağım bana idrara sıkışık gel falan demediler nasil gidecem aşılamaya pek bilgi vermediler
Ah canım yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte bende suyu fazla içmek istememiştim sıkışır kalkmak zorunda kalırım diye ama ultrasonda bakıyorlar yeteri kadar sıkışıp sıkışmadığınaBende ne Alaka diyorum su icmek ne tuhaf şeyler ya aklım almiyo
Bende tutamam kendimi ya aşılamadan sonra da hemen kalkmak iyi değildir heraldeAh canım yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte bende suyu fazla içmek istememiştim sıkışır kalkmak zorunda kalırım diye ama ultrasonda bakıyorlar yeteri kadar sıkışıp sıkışmadığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?