Aşılama, lütfen yardımcı olun.?

bighoney

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
2
1
26
Merhabalar öncelikle 1 buçuk yıllık evliyim çocuk istediğimiz için hiç korunmadık fakat hiç başarılı olamadık doktora gidip bir sıkıntı var mı diye kontrol ettirdik eşim de bende tüm testleri yaptırdık ancak hersey normal çıktı en son geçen hafta fakülte hastanesinde prof doktora gittim tekrar görünmek için polistik över kistlerim olduğunu ama bunlar engel olmayacağını söyledi ve aşılamayı önerdi adetimin 2. günü hastaneye gelmemi söyledi ve endokrine gidip gizli şekerime bakmamı da söyledi onu da yaptım oda gayet normal çıktı şimdi adetimi bekliyorum ama süreç nasıl ilerleyecek inanın hiç bilmiyorum lütfen bilgisi olan biraz birşeyler diyebilir mi çünkü stres çok kötü birşey şimdiden çok teşekkür ediyorum sağolun.

Söylemeden edemeyeceğim polistik över kisti olanlar düzenli adet olamayormuş sanırsam fakat ben her ay adet olurum ya 2 gün erken ya 3 gün geç ama hep olurum hiç bişiy anlamadım.

Merhaba ,
Bende de polikistik over var ama hafif düzeyde ve bende düzenli adet oluyorum her ay , bizim eşimde de ileri hareketlidir sıkıntı vardı 1 kere aşılama yaptık tutmadı 5 ay sonra yani 10 gün önce 2.aşılama yaptırdık sonucu bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ama hiç korkmayın adetin 2. Gününden sonra kist felan yoksa yumurta geliştirici iğneler vurunuyorsunuz ve günaşırı ilişkiye devam ediyorsunuz 2 yada 3 kontrol sonra yumurtalar yeterince gelişince( en fazla 2 yumurta ve en az 18 mm olması gerekiyor) sonra yumurta çatlatma iğnesi oluyorsunuz ondan 36 saat sonra da eşiniz o sabah tüp bebek merkezinde sperm veriyor ve onu yıkıyorlar vitamin veriyorlar sonra kendi doktorunuz sizin rahminize yerleştiriyor 12 yada 14 gün sonra kan veriyorsunuz

Merhaba ,
Bende de polikistik over var ama hafif düzeyde ve bende düzenli adet oluyorum her ay , bizim eşimde de ileri hareketlidir sıkıntı vardı 1 kere aşılama yaptık tutmadı 5 ay sonra yani 10 gün önce 2.aşılama yaptırdık sonucu bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ama hiç korkmayın adetin 2. Gününden sonra kist felan yoksa yumurta geliştirici iğneler vurunuyorsunuz ve günaşırı ilişkiye devam ediyorsunuz 2 yada 3 kontrol sonra yumurtalar yeterince gelişince( en fazla 2 yumurta ve en az 18 mm olması gerekiyor) sonra yumurta çatlatma iğnesi oluyorsunuz ondan 36 saat sonra da eşiniz o sabah tüp bebek merkezinde sperm veriyor ve onu yıkıyorlar vitamin veriyorlar sonra kendi doktorunuz sizin rahminize yerleştiriyor 12 yada 14 gün sonra kan veriyorsunuz
İnşallah hayırlısıyla güzel haberleriniz alırız🌸

Hayırlı neyse o olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en doğru zamanda inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Çok doğru bir söz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur,🙏
İnancımız sonsuz nasibimizde varsa anne baba oluruz inşallah💙

X