Aşılama ilk gün

Arkadaşlar bugün aşılama oldum ve fitil verdi siz nelere dikkat ettiniz
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bugün adetimin ikinci günüydü bende üni hastanesine gittim bana femara bir kaç tane de vitamin yazıp 6 gün sonra gel aşılama yapacaz dedi. Korktum biraz, süreç nasıl bilmiyorum.. 6gün sonra gittiğimizde direk aşılama mı yapacaklar ? Birine sorup danışmak istedim çevremde kimse yok o yüzden burdan yazayım bir dedim

Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bugün adetimin ikinci günüydü bende üni hastanesine gittim bana femara bir kaç tane de vitamin yazıp 6 gün sonra gel aşılama yapacaz dedi. Korktum biraz, süreç nasıl bilmiyorum.. 6gün sonra gittiğimizde direk aşılama mı yapacaklar ? Birine sorup danışmak istedim çevremde kimse yok o yüzden burdan yazayım bir dedim
Ben rahim filmi çekildim daha sonra klomen başladım 6 gün sonra yumurta sayılarına bakicaklar sonra yumurta çatlatma iğnesi veriyorlar onu vuruyorsun sonra aşılamaya çağırıyorlar

Hayır hiç ağrıli bı işlem değil 2 dk içinde tamamlanıyo sonrasında bı 20 dk kaldırmıyo yatıyosun beni bacaklarımı üst üste attırıp yukarıda bı şekilde yatirmistı bitti sonra
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız🤲🏻🤲🏻

Back