Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah bende güzel haberler alırım bügün 3. günüm kasıkta dehşet şekilde çekme ve ağrı varHayırlısı olsun, bir arkadaşım ilk kez yaptırdı aşılama ve oldu şuan 6 haftalık ikiz bebek :)
Maşallah bende aşılama için kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorumHayırlısı olsun, bir arkadaşım ilk kez yaptırdı aşılama ve oldu şuan 6 haftalık ikiz bebek :)
Sonuçlarınız nasıl umarım hamilesinizdirMaşallah bende aşılama için kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum
test yaptınız mı sonuç nedirMerhaba,
Benim de 8 Temmuzda aşılamam yapıldı
Test tarihini bekliyorum
Umarım güzel sonuçlar alırız
umarım diğer ay çok güzel sonuçlanır. benm ilk yapılacağında yumurtalarım büzüşmüştü o yüzden iptal olmuştu. stres olamyın ve ben namaz kılmaya çalışıyorum çok tavsiye ederimBende aşılama yatircaktim bu ay maalesef kist çıktı iptal edildi bir dahaki aya kaldı artık
Ayyy pardon ben aşılamaya başlamadım daha eşim sma verdi onun sonucu çıkınca başlıcaz o anlamda demiştimSonuçlarınız nasıl umarım hamilesinizdir
Merhaba sonucunuz nedir acabaMerhaba,
10/07/2023 tarihinde ilk aşılamam yapıldı .kasıkta dolu bir ağrı yaşadım.bugün 2. günüm ağrım azaldı. aşılamam 15. günde yapıldı.12. günde 3 tane 18 mm yumurtam oluşmuştu. 13.gün gece 12 de otrivelle ile çatlatmam iğnem vuruldu.
14 gün sonrayı heyecanla bekliyorum
Merhaba,Sonuçlarınız nasıl umarım hamilesinizdir
Üzülme canım nasip kısmet inşallah birdahaki ay olur kaç yumurta vardı acaba kaç mm’diMerhaba,
Ben elendim maalesef negatif
Teşekkür ederim bir süre ara vermek istiyoruz sonrasında direkt tül beneğe geçmeyi planlıyoruz Allah bakabilecek isteyen herkesin gönlüne göre versin 2 yumurta 19m di ,umarım olumlu sonuç alırsınızÜzülme canım nasip kısmet inşallah birdahaki ay olur kaç yumurta vardı acaba kaç mm’di
Daha test için 2 günüm var yarın adet günüm normalde ama sarı akıntım ve hiç bir belirti yok hamilelikle ilgiliMerhaba sonucunuz nedir acaba