merhaba canım ben ilk aşılamamı klomen ve çatlatma ignesiyle yaptırdım olmadı bir ay aradan sonra göbekten igne ve çatlatma ignesiyle yaptırdım yine olmadı önümüzdeki ay da eşim varikosel ameliyatı olacak ameliyat olduktan sonra yyine deneyecegim aşılamayı ama sen karamsar olma çünkü ilk aşılaması tutan çok kişi tanıdım burda
eşim zaten yıllar önce askerde ameliyat olmuş 3 yıllık evliyiz ve eşime arkadaşı bi doktor önerdi her gittigimiz doktor sorun yok diyordu ne bende nede eşimde en son 2 ay önce bu özel doktora gitti eşim ve erkekte sperm torbası olurmuş o torbanın üzerinde intihap varmış damar genişlemeside olunca önce intihapı yok ettik şimdide ameliyat olacak ve her iki taraftan olacak eşimin doktoru bu ameliyatı olmadan cocuk sahibi olman cok zor demiş bizde mecbur yaptıracagız 3 yıldır hiç bir doktor böyle birşey dememişti sizde sorun nedir
Anladım zaten şu bazı doktorlar yüzünden hep zaman kaybı yaşıyoruz gerçi nasip ne zaman ise o zaman gelir evlat ama en azından bizi doğru bilgilendirseler daha iyi olurdu herneyse canım bizim sadece morfoloji sorunumuz diğer sonuclarimiz iyi bu yüzden aşilama dedi doktor ilk kez yaptıracağim bende bu ay inşallah
Anladım zaten şu bazı doktorlar yüzünden hep zaman kaybı yaşıyoruz gerçi nasip ne zaman ise o zaman gelir evlat ama en azından bizi doğru bilgilendirseler daha iyi olurdu herneyse canım bizim sadece morfoloji sorunumuz diğer sonuclarimiz iyi bu yüzden aşilama dedi doktor ilk kez yaptıracağim bende bu ay inşallah
iyi en azından bu sorunla aşılama yapman sevindirici sorununun ne oldugu biliyorsun bizede daha 1 doktor dedi ameliyat ona inandı eşim ama ben hala zaman kaybı olarak görüyorum inşallah ilk aşılaman tutarda daha çok kafanı karıştırmazlar ya daha yaşım küçük ama yapmadıgım şey kalmadı su 2 yılda ilk yıl umrumda degildi nasip diyordum ama şuan çalıştıgım yerde gebe bi arkadaş var allah saglıkla kucagına aldırsın ama onu her gördügümde tualete kaçıp aglıyyorum piskoloji diye birşey kalmadı
Evet inşallah bizim de başka sorunumuz çıkmaz hayırlısi ile Sonuç almak istiyorum seninde gönlüne göre versin Rabbim çok iyi anlıyorum seni başkalarını görünce insanın içi buruk oluyor biraz Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın tabiki . Ama üzülme sende mevla bekletir en güzelini en iyisini verirmis inşallah bize de nasip olur hayırlı evlatlar yavrular . Güzel haberlerini bekliyorum benide haberdar et
Evet inşallah bizim de başka sorunumuz çıkmaz hayırlısi ile Sonuç almak istiyorum seninde gönlüne göre versin Rabbim çok iyi anlıyorum seni başkalarını görünce insanın içi buruk oluyor biraz Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın tabiki . Ama üzülme sende mevla bekletir en güzelini en iyisini verirmis inşallah bize de nasip olur hayırlı evlatlar yavrular . Güzel haberlerini bekliyorum benide haberdar et