- 17 Mart 2012
- 4.965
- 1.346
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta aşılama tedavisine başlamak için hastaneden aradılar gittim. Reglimin 5. günüydü. Doktor 2 gün sonra gelmemi ve raporumun çıkacağını söyledi. Ama 2 gün sonra şehir dışında olmam gerekiyordu iş için. Pazartesi (bugün) olsun o zaman yine başlanabilir dedi. Bu sabah gittim. Benim doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti. Bugün döngümün 10. günü olmuş oluyor. Rahim duvarı kalınlığına vs bakıldı. Solda 14.5 cm yumurtam varmış. Ama hoca bu ay için aşılamayı uygun bulmadı. Sanırım geç kaldım. Raporumdaki ilaçları almamı söyledi. Bulana kadar canım çıktı ama gonal f ve ovitrelleyi buldum neyse ki. Bir sonraki adetimin 3. günü gelmemi söyledi. Sanırım 3. gün itibariyle 10 gün kadar gonal f kullanılıyor doğru mu? Sonrasında da çatlatma iğnesi ve akabinde aşılama oluyor. Açıkcası üniversite hastanesine gidiyorum ve çok kalabalık doğru düzgün bilgi alamıyorum. Yakın zamanda aynı yollardan geçmiş birileri varsa biraz bilgi paylaşımı yapmak , süreci öğrenmek, zorlukları yan etkileri vs öğrenmek ve dertleşmek isterim o sebeple konu açmak istedim.