Sadece hafiften bı bel.agrim var başka biseyim yok sen ozman hatırlıyor musun nasilsjCanım ben mayısta oldum aşılamamı epey geçti üzerinden büyüdük inşallah çok güzel haberler alırsın sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece hafiften bı bel.agrim var başka biseyim yok sen ozman hatırlıyor musun nasilsjCanım ben mayısta oldum aşılamamı epey geçti üzerinden büyüdük inşallah çok güzel haberler alırsın sende
Dediğim gibi bel ve kasık ağrısı oldu çok sürmedi sonra geçtiSadece hafiften bı bel.agrim var başka biseyim yok sen ozman hatırlıyor musun nasilsj
İnşallah pazartesi bnde güzel haberler alırım hiç umudum yok ama Rabbimden hayrlisi olmazsada. Vardır bi bildiğiDediğim gibi bel ve kasık ağrısı oldu çok sürmedi sonra geçti
İnşallah vardır benim de inan umudum yoktu hatta olmadı ya yok kesin yok dedim ama olunca oluyor inşallah güzel haberleri alırsınİnşallah pazartesi bnde güzel haberler alırım hiç umudum yok ama Rabbimden hayrlisi olmazsada. Vardır bi bildiği
İnşallah canım yarın belli olucak yazarim iyi veya kötü paylaşırım sizinleİnşallah vardır benim de inan umudum yoktu hatta olmadı ya yok kesin yok dedim ama olunca oluyor inşallah güzel haberleri alırsın
Bekliyorum sonucu inşallah güzel haberlerleİnşallah canım yarın belli olucak yazarim iyi veya kötü paylaşırım sizinle
Olmadı canım doktor. Bide iğne kullanılım.oyle yumurta gelişsin zaten pek hapla olmuyor dedi iğneyi denicekmisBekliyorum sonucu inşallah güzel haberlerle
Benim de iğne ile oldu iğne galiba ihtimali arttırıyor hayırlısı olsun canımOlmadı canım doktor. Bide iğne kullanılım.oyle yumurta gelişsin zaten pek hapla olmuyor dedi iğneyi denicekmis
Benim de iğne ile oldu iğne galiba ihtimali arttırıyor hayırlısı olsun canım
İlk deneme olduğu içindir belkiBnde anlamadım canım.madem.hapla olması zor iğne ile olsaya neden bu kadar insalari uzuyrolar anlamadim bide diyor hapla zor oluyr diye sinirim bozuldu niye iğne kullanmadım almadım boşu boşuna üzüldü bizi
Bilmiyorum canım artk rabbim ne zaman nasip ederse inşallah ozman bu ay da denicem artk tüp bebeğe geçmek istyrumİlk deneme olduğu içindir belki
İnşallah bu sefer tutar güzel düşün güzel olsunBilmiyorum canım artk rabbim ne zaman nasip ederse inşallah ozman bu ay da denicem artk tüp bebeğe geçmek istyrum
Merhaba yeni gördüm postunuzu hamile kaldınız mı aceba kaldıysanız ki İnşAllah kalmışsınızdır Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah kaçıncı günde öğrendiniz eğer ki gebeysenizKızlar 4 gün önce aşılama oldum. Dün ve bugunden itibaren bel kısmının yan tarafında ağrı var . Yatarken kalkarken yürütken sürekli bir ağrı hissediyorum. Sizce aşılama kaynaklı bir ağrımıdır yada bebeğin tutunmasıyla bir ilgisi varmidir. Cevaplarınızı bekliyorummm.