Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.Kızlar 4 gün önce aşılama oldum. Dün ve bugunden itibaren bel kısmının yan tarafında ağrı var . Yatarken kalkarken yürütken sürekli bir ağrı hissediyorum. Sizce aşılama kaynaklı bir ağrımıdır yada bebeğin tutunmasıyla bir ilgisi varmidir. Cevaplarınızı bekliyorummm.
İnşallah. Şuanda hiçbiriey hissetmiyotum belirtim yokilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.
ilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.Merhaba benim de 4. Günüm benzer şeyler yaşıyoruz. İğnelerin etkisiymiş diye biliyorum yanı normal canım . 12. Günü bekleyelim inşallah iyi sonuçlar alırız
aşılamadan kaç gün sonra kan testi vereceksiniz bilgi verdiler mi ?İnşallah. Şuanda hiçbiriey hissetmiyotum belirtim yok
14 gün sonra dediler ama ben regl günümü bekleyecegim. Erken yaptıgında iğneden dolayı test pozitif gösteriyorilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.
aşılamadan kaç gün sonra kan testi vereceksiniz bilgi verdiler mi ?
Bı aradada aşılamadan 9 gün sonra peçeteye küçük bir pembemsi kan geldi.ilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.
Benim aşılamadan sonraki belirtilerim bel ve kasık ağrısı olmuştu net bir şekilde umarım sizin de tutunuyordurKızlar 4 gün önce aşılama oldum. Dün ve bugunden itibaren bel kısmının yan tarafında ağrı var . Yatarken kalkarken yürütken sürekli bir ağrı hissediyorum. Sizce aşılama kaynaklı bir ağrımıdır yada bebeğin tutunmasıyla bir ilgisi varmidir. Cevaplarınızı bekliyorummm.
Benim 14. Günüm bel ağrım ve arada giren kasık ağrısı var. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken test değildi normal testti. Moralim çok bozuk… ilk aşılamamdı umudum vardıİnşallah. Şuanda hiçbiriey hissetmiyotum belirtim yok
Adet gününe kadar bekleyin bence. Gündem güne farkedebiliyorBenim 14. Günüm bel ağrım ve arada giren kasık ağrısı var. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken test değildi normal testti. Moralim çok bozuk… ilk aşılamamdı umudum vardı
İğneden 14 gün sonra sonuç çıkabiliyormuş ondan yapayım dedimAdet gününe kadar bekleyin bence. Gündem güne farkedebiliyoi
En iyi belirti adet geçikmesi. Umudunu kaybetmeİğneden 14 gün sonra sonuç çıkabiliyormuş ondan yapayım dedim
İnşallah kavuşuruz bebeklerimize..En iyi belirti adet geçikmesi. Umudunu kaybetme
İlk aşılama benim . Umarım hepimiz pozıtıfı görürüz.21inde 12 gün oluyor o zaman verecegımkan testini bi gün önceden de evde yaparmilk aşılamamı ne durumdasınız inşallah pozitifi görmüşsünüzdür , bende yeni başlıycam bilgi verirseniz sevinirim.
Bugun 12. Günüm benim ama bekleyecegimİlk aşılama benim . Umarım hepimiz pozıtıfı görürüz.21inde 12 gün oluyor o zaman verecegımkan testini bi gün önceden de evde yaparm
İnşalalh yerleşme kanamasıdırBı aradada aşılamadan 9 gün sonra peçeteye küçük bir pembemsi kan geldi.
Evet şükür pozitifSizin sonuç pozitif mi ?