- 24 Aralık 2019
- 20
- 12
- 3
- 38
Merhabalar kızlar,ben 3 gün önce yani cumartesi günü aşılama yaptırdım,18 ve 20 mm boyutlarında iki tane yumurtam var,doktor hamile kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi.Bugün 3. günüm olmasına rağmen bel ve kasık ağrım var,bu normal mi?Yoksa tuttuğuna mı işaret ediyor?
Ağrı ile tutunmanın alakası yok canm arkadaşımnda çok ağrısı vardı aşılmadan sonra ama sonuç negatifti daha sonra aşılma yaptı bu seferde hiç ağrısı yoktu ama kaldı çok şükür hemde 2ikize..
Merhaba ben daha yeniyimBenimde gece çok hafif lekelenme oldu ilk defa.Acile gitsem mi bilemiyorum.8+4 günlükler
Merhaba güncek kalsın diye ben de yorumlayayım dedim. 2 ay sonra ben de aşılama yaptırmak çok istiyorum ikizlere gebe kalma yüzdesi nedir acaba ben de merak ettim...Merhaba ben daha yeniyim
Aşılama tedavisine başlayacagim bir sonraki ay ikiz istiyorum ama bu bana mi bagli benim isteğime gore mi yani doktora ikiz istedigimi belirtiyimmi
Merhaba tek yumurtami çift yumurtami ne gibi zorluklari oluyor bende ikizlere hamileyimEvet doğdular :)
Çift yumurta benimkiler. Düzeni oturtunca zor olmuyorM
Merhaba tek yumurtami çift yumurtami ne gibi zorluklari oluyor bende ikizlere hamileyim
Bazen çok korkuyorum nasıl yapacam bakacam diye kimsede yok yanımda tekim biraz bilgi verirmisiniz bende çift yumurta sızıntının cinsiyetleri nedirÇift yumurta benimkiler. Düzeni oturtunca zor olmuyor
Bir kız bir erkek. Şimdi anaokuluna gidiyorlar rahatımBazen çok korkuyorum nasıl yapacam bakacam diye kimsede yok yanımda tekim biraz bilgi verirmisiniz bende çift yumurta sızıntının cinsiyetleri nedir
Yeme içme, alt değiştirme, uyku saatleri hep aynı ve düzenli olursa bebeklerde düzene alışıyorBazen çok korkuyorum nasıl yapacam bakacam diye kimsede yok yanımda tekim biraz bilgi verirmisiniz bende çift yumurta sızıntının cinsiyetleri nedir
Ayyy maşallah ne güzel çok güzel moral verdiniz bana cevredekiler yapamazsın edemezsin diyorlar ağlıyorum bazen düzeni nasıl olusturuyorsunuzYeme içme, alt değiştirme, uyku saatleri hep aynı ve düzenli olursa bebeklerde düzene alışıyor
Bende tek büyüttüm ilk zamanlar akşam eşin işten gelince altlarını temizle doyur bırak ona git sen uyu 1 saatAyyy maşallah ne güzel çok güzel moral verdiniz bana cevredekiler yapamazsın edemezsin diyorlar ağlıyorum bazen düzeni nasıl olusturuyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım beşik ne almaliyiz canim pekiBende tek büyüttüm ilk zamanlar akşam eşin işten gelince altlarını temizle doyur bırak ona git sen uyu 1 saat
Park beşik alabilirsinÇok teşekkür ederim canım beşik ne almaliyiz canim peki
Teşekkürler kuzummmPark beşik alabilirsin
İstediğin zaman yazabilirsin aklımda kalanlarla yardımcı olurumTeşekkürler kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?