• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile ikiz gebelik yaşayanlar

Merhaba ben daha çok yeniyim aşılama tedavisine başlayacağım bir sonraki ay
ikiz bebek olmasini anne mi seçiyor ben ikiz istiyorum cünkü doktoruma söylemem gerekiyormu
Merhaba canım ben aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , anne seçmiyor bildiğim kadarıyla çünkü aşılamada öncelik tek gebelik elde etmek oluyor . İkiz tutma olasılığı çok yüksek değilmiş, doktorum biz ikiz olduğunu öğrendiğimizde söylemişti . Benim tek yumurtam gelişmişti ultrasonda görünen doktor sonradan bölünmüş yumurtan demişti . İnşallah isteyen herkese nasip olsun

Merhaba canım ben aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , anne seçmiyor bildiğim kadarıyla çünkü aşılamada öncelik tek gebelik elde etmek oluyor . İkiz tutma olasılığı çok yüksek değilmiş, doktorum biz ikiz olduğunu öğrendiğimizde söylemişti . Benim tek yumurtam gelişmişti ultrasonda görünen doktor sonradan bölünmüş yumurtan demişti . İnşallah isteyen herkese nasip olsun
Öncelikle çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin🌸
Ben de kısmetse 2 gün sonra aşılamamı olacağım, önceki aşılamam iptal olmuştu, bu sefer de tek yumurtam gelişmiş, eşim rüyasında ikiz bebek görmüş hatta birini doğumda öğrenmişiz haberimiz bile yokmuş, hemşire demiş bir isim daha bulun:) şimdi siz yumurtam bölünmüş vs diyince içim bi tuhaf oldu ne bileyim🥹❤️
2 senedir hiç gebelik olmadı, inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bu duyguyu ben de yaşarım, kolaylıkla hamile kalıp anne olurum, tek yumurtam olduğu için şansım az belki biliyorum ama siz bana umut oldunuz 🥹
Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin🤲

Ben de kısmetse 2 gün sonra aşılamamı olacağım, önceki aşılamam iptal olmuştu, bu sefer de tek yumurtam gelişmiş, eşim rüyasında ikiz bebek görmüş hatta birini doğumda öğrenmişiz haberimiz bile yokmuş, hemşire demiş bir isim daha bulun:) şimdi siz yumurtam bölünmüş vs diyince içim bi tuhaf oldu ne bileyim🥹❤️
2 senedir hiç gebelik olmadı, inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bu duyguyu ben de yaşarım, kolaylıkla hamile kalıp anne olurum, tek yumurtam olduğu için şansım az belki biliyorum ama siz bana umut oldunuz 🥹
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💜
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız, benimde 2,5 yıl hiç gebelik oluşmamıştı . İlk aşılamamda 2 yumurtam gelişmişti ve negatifle sonuçlandı . Allah’ın işi işte tek yumurtam gelişti sonuç böyle oldu şükürler olsun. Lütfen umutsuz olmayın , inanın bende tek yumurtam gelişti diye baya sıkıntı yapmıştım . Hatta o Aşılama olduğum ay , Aşılama grubundakilere de hep diyordum umudum yok belirtim çok yok tutmadı diye. Yeter ki Rabbim istesin O’nun yanında her şey çok 🤲🏻 Allah kalbinize gönlünüze göre versin inşallah

Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💜
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız, benimde 2,5 yıl hiç gebelik oluşmamıştı . İlk aşılamamda 2 yumurtam gelişmişti ve negatifle sonuçlandı . Allah’ın işi işte tek yumurtam gelişti sonuç böyle oldu şükürler olsun. Lütfen umutsuz olmayın , inanın bende tek yumurtam gelişti diye baya sıkıntı yapmıştım . Hatta o Aşılama olduğum ay , Aşılama grubundakilere de hep diyordum umudum yok belirtim çok yok tutmadı diye. Yeter ki Rabbim istesin O’nun yanında her şey çok 🤲🏻 Allah kalbinize gönlünüze göre versin inşallah
Yaa 🧿 İnşallah amin, çok sağolun, doğru söylüyorsunuz, bazen çok kötü oluyorum dayanamıyorum ama üzülmek ağlamak hiçbir şey çözüm değil, beklemek umut etmekten başka çaremiz yok, Allah büyüktür 🤲

İçimden geldi, yazmak istedim…
Hayat çok garip insan yarın ne yaşacağını bilemiyor, bu mesajı yazdıktan 1-2 saat sonra pazar akşamı 23:00 da çatlatma iğnemi olmuştum, geç saate uyudum, salı sabahı da aşılama olacaktım kii deprem oldu😔
Aşılamam her şey iptal oldu çünkü aşılamam deprem bölgesinde olacaktı , şükür ki bulunduğum ilde hasar yok ama çok çok kötüydü, çok korktum hala korkuyorum…
Tam 5 aydır aşılama olmak için uğraşıyorum, takip için sürekli il dışına doktora gidip geliyorum , rahim ağzı yarası, kist, deprem vs derken bir türlü nasip olmadı😔
Şükür ki hayattayız, sağlıklıyız, Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin 🤲🥺

Back