maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah.. darısı isteyenlere ve bana... bende bu ay aşılamaya başlıycaktık ama kist oluşmuş diğer aya kaldı artık kısmet bakalım inşallah ikizlerim olur (ben ikizlerimi kaybetmiştim ) tedavide ne uyguladı doktor yumurta çoğaltmak için hap mı iğne mi kullandın ben merak ediyorumda aslında kararsızdım tüp bebek mi aşılamamı diye dün dkt aşılamaya ikna etti %25 şans verdi ama inşallah olur...Merhaba arkadaşlar aşılama ile ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür. Benim gibi aşulama ile ikizlere hamile kalanlar hamilelik sırasında ve doğum sonrasında tecrübelerini paylaşabilir mi
Benimde aynı canm :)Merhaba arkadaşlar aşılama ile ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür. Benim gibi aşulama ile ikizlere hamile kalanlar hamilelik sırasında ve doğum sonrasında tecrübelerini paylaşabilir mi
Bende olmadı canım. Ben vajinal jel kullanıyorumMerhaba.
Bende yumurta tedavisiyle hamile kaldim. Ikiz gebelik ihtimalim yüksek ama henüz küçük olduğu için bilemiyoruz. Hafif lekelenmem ve ağrım var sizdede oluyor muydu? Ikiz gebeliklerde belirti olarak yazıyor.
Nerde olmustun asılamanı?İnşaallah Rabbüm sana da nasip etsin.sadece klomen vermişti.yumurta tembelliğim vardı çünkü.bide çatlatma iğnesi kullandum.aşılamadam sonrada da sadece bir ilaç verdi.bebeğin tutunması için
Bende aşılama yaptıracağım canım acaba bizde de ikiz olur muMerhaba arkadaşlar aşılama ile ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür. Benim gibi aşulama ile ikizlere hamile kalanlar hamilelik sırasında ve doğum sonrasında tecrübelerini paylaşabilir mi
Ikizler mi hamilesinmaşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah.. darısı isteyenlere ve bana... bende bu ay aşılamaya başlıycaktık ama kist oluşmuş diğer aya kaldı artık kısmet bakalım inşallah ikizlerim olur (ben ikizlerimi kaybetmiştim ) tedavide ne uyguladı doktor yumurta çoğaltmak için hap mı iğne mi kullandın ben merak ediyorumda aslında kararsızdım tüp bebek mi aşılamamı diye dün dkt aşılamaya ikna etti %25 şans verdi ama inşallah olur...
Aşılama yoluyla mi ikizler hamile kaldin canımBenimde aynı canm :)
Evet doğdular :)Aşılama yoluyla mi ikizler hamile kaldin canım
Şükürler olsun ay canım benim darısı hayırlısıyla inşallah bizlereEvet doğdular :)
Ne gibi cnmŞükürler olsun ay canım benim darısı hayırlısıyla inşallah bizlereherhangi bir sıkıntın falan oldu mu peki
Yani ne bilim bebislerde tövbe tövbe de bir sıkıntı veya sende gebeligin son dönemlerinde zorlanmaNe gibi cnm
meraba .araştırrıken burada bilim kendimi birde ikiz deyince heyecanlardım.ben ikiz bebek çok istiyorm. daha yeni doğal yolla ikiz gebeliğim oluşmuştu 10+5te kalbi durdu.bu üçüncü oldu kürtaj.o yüzden artk ayılama ve tedavi dedi doktor üçüde geç döllenme oldu.senin mesajı görünce merak ettim bu konuda hiç bilgim yok acaba biraz bilgi verebilir misin aşılama ne için yaptırdnz gebe.kalmakta problem yaşadınız mı ya da döllenme ile ilgili.Merhaba arkadaşlar aşılama ile ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür. Benim gibi aşulama ile ikizlere hamile kalanlar hamilelik sırasında ve doğum sonrasında tecrübelerini paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?