evde test varsa idrar testi yapabilirsinizSelamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.
merhaba canım.. bebeğin inşallah tutunur hayırlısı olsun. bende ilk aşılamamı olacağım ön görüşmeye gideceğim pazartesi günü. bu aşılamanın aşamaları nasıl oluyor zor mu?Selamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.
Merhaba canım teşekkürler sonucum pozitif elhamdülillah. İlk önce yumurta oluşturuyorlar iğneyle ve ya klomen diye bir hapla. Yumurta belli bi olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyorlar,36 saat sonra da eşinden alınan spermler yıkanıyor en kaliteli olanlar seçilip sana enjekte ediliyor basit bi yöntem. Allah yardımcınız olsun inşallah :)merhaba canım.. bebeğin inşallah tutunur hayırlısı olsun. bende ilk aşılamamı olacağım ön görüşmeye gideceğim pazartesi günü. bu aşılamanın aşamaları nasıl oluyor zor mu?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.İlgin için çok teşekkür ederim o kadar yazmışsın hakkını helal et.Bende iki kere çatlatma iğnesi oldum eşim de sprem sayısı dusuk çıktı(2400000)ve varikosel olduğunu öğrendik %25 ileri hızlı maalesef. Dr tedaviyi yarıda bıraktı aşılama olmam gerektiğini söyledi.Umarım bende ilk denememde hamiş olurum.Birde bu rahim filmi oluyormuş açıkçası ondan birazcık korkuyorum acıyormuş sanırım öyle birşeyler duymuştum.Merhaba canım teşekkürler sonucum pozitif elhamdülillah. İlk önce yumurta oluşturuyorlar iğneyle ve ya klomen diye bir hapla. Yumurta belli bi olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyorlar,36 saat sonra da eşinden alınan spermler yıkanıyor en kaliteli olanlar seçilip sana enjekte ediliyor basit bi yöntem. Allah yardımcınız olsun inşallah :)
Estağfurullah canım umut olmak için bende burdan çok yazı okudum da kendimi rahatlattım. Rahim filminden bende çok korkardım ama 2 defa yaptırdım hemde anestezisiz :) inan hiç abartıldığı gibi değil adet sancısının biraz fazlasını düşün oda sadece 20 sn bile sürmüyor. Ayriyeten sperm düşüklüğünü dert etme zaten en iyilerini onlar hemen yumurtalara ulaştırıyorlar dua et bol bol :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.İlgin için çok teşekkür ederim o kadar yazmışsın hakkını helal et.Bende iki kere çatlatma iğnesi oldum eşim de sprem sayısı dusuk çıktı(2400000)ve varikosel olduğunu öğrendik %25 ileri hızlı maalesef. Dr tedaviyi yarıda bıraktı aşılama olmam gerektiğini söyledi.Umarım bende ilk denememde hamiş olurum.Birde bu rahim filmi oluyormuş açıkçası ondan birazcık korkuyorum acıyormuş sanırım öyle birşeyler duymuştum.
Hayırlı olsun, maaşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de aşılama düşünüyorum ama hastaneye karar veremedim. Siz nerede yaptırdınız acaba?Merhaba canım teşekkürler sonucum pozitif elhamdülillah. İlk önce yumurta oluşturuyorlar iğneyle ve ya klomen diye bir hapla. Yumurta belli bi olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyorlar,36 saat sonra da eşinden alınan spermler yıkanıyor en kaliteli olanlar seçilip sana enjekte ediliyor basit bi yöntem. Allah yardımcınız olsun inşallah :)
Aşılama için nereye gideceksiniz acaba?merhaba canım.. bebeğin inşallah tutunur hayırlısı olsun. bende ilk aşılamamı olacağım ön görüşmeye gideceğim pazartesi günü. bu aşılamanın aşamaları nasıl oluyor zor mu?
progesteron jel tutunmayi kolaylastiriyor canım bende aşılama olalı 4 gün oldu doktor banada wermedi herkese wermiyolar diye biliyorm. Sen doktoruna güwenSelam arkadaşlar bugün bende aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı var birde genelde forumda aşılamadan sonra verilen bir jelden bahsedilmiş bana verilmedi nedir o bilen var mı
Nerde oldunuz aşilamayı?progesteron jel tutunmayi kolaylastiriyor canım bende aşılama olalı 4 gün oldu doktor banada wermedi herkese wermiyolar diye biliyorm. Sen doktoruna güweninsallah hamile haberlerimizi weririz
kayseri erciyes hastanesinde oldum.Nerde oldunuz aşilamayı?
Eda burdan haberleşelim mutlaka inş. Her şey yolunda giderprogesteron jel tutunmayi kolaylastiriyor canım bende aşılama olalı 4 gün oldu doktor banada wermedi herkese wermiyolar diye biliyorm. Sen doktoruna güweninsallah hamile haberlerimizi weririz
insallah canim haberleselm :) en kisa zamanda hayirli haberler weririz insallah.Eda burdan haberleşelim mutlaka inş. Her şey yolunda gider
Eda bugün göğüslerinde kasıklarımda ağrı var galiba tutmayacak bu aşılama bende sen nasılsın bi şeyler hissediyor musun eda3883Eda burdan haberleşelim mutlaka inş. Her şey yolunda gider
benimde arada kasık batmalarm oluyor gögüslermde hiç agrı yok , akıntım çok fazla öyle düşünme canım olumlu düşün vücut hissediyor olumsuzlukları, inşallah vardır bebeklerimz bizimledir.Eda bugün göğüslerinde kasıklarımda ağrı var galiba tutmayacak bu aşılama bende sen nasılsın bi şeyler hissediyor musun eda3883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?