aşılama için yardım beklıyorum ...

filiz86

Rabbim sana emanet..
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
6.598
7
108
selam arkadaşlar
sizlerden yardım beklıyorum :44:
istanbbul avrupa yakasında doktor tavsıyelerınızı beklıyorum
benım kendı doktorum yokmu var tabıykı ama asılama ıcın ucret oldukca pahalı
2.500 sadece aşılama artı ılaclar dahıl 3.bini bulucagı ıcın orayı dusunmuyorum
kendı doktorumdan cok ama cok memnunum ama ucret cok pahalı oldugu ıcın aşılamayı dusunmuyorum orada..
veremezmıyım verırız ama ılk asılamada tutmaz 1 2 3 4 derken bır bakmıssın
tüp bebek parası harcamışız 7 aydır gıttım ve oldukca cok yuksek para harcadım doktorumda
o yuzden daha uygun ve cok memnun oldugunuz doktoru bana tavsıye edersenız cok sevınırım
buarada pko var bende

Asilamayla maddi manevi yipranma vakit kaybetme derim.

%10 gibi bir ihtimal ve pahali. Kuzenimin biri uc kez yaptirdi olmadi nerdeyse tup bebek parasi odedi. Tupbebekle ikizleri oldu yedi yasindalar. Diger kuzen icimde kalmasin dedi bir kez yaptirdi. Olmadi hemen tup bebek yaptirdi. Kizi iki yasinda

Direk yaptir tup bebek imkanin varsa.

canım tüp bebegı suan ıstesem yaptırırım ama eşim istemıyor işte problemde o
ılk basta dogala en yakın sekılde denemek ıstıyoruz
belkı asılamada bır umut zaten asılama cok yaptırmam en fazla 2 kere daha sonra tüp bebek dusunuyoruz:2:

gerçekten de aşılamyla vakit kaybedildiğini bende anladım bende zk de olacağım çünkü tüpe geçmek için devlet aşılamyı şart koşuyor tek tüpüm tıklaı olmasına rağmen bencde baya şansım düşük eşimdede harkaet azlığı çıktı en son..dün ialçalrıma raporrlu olduğu halde üçyüze yakın para verdim özelde aşılam olsam hem uğraşmazdım hemde 8oo e faln gelirdi bunca stres ve uğraş şansata evet çok düşükmüş ..aşılamaya bu kadar para vermek gerkesiz geldi üstelik daha bir deneme daha var yine aynı tahliller sil baştan temizinden özelde yaptrmadığıa tüp çok pişmanım..neyse artık olacağız eylüle kaldı bnm bayramdan dolayı..duruma göre tüp için özele geçebilirim iki kere aşılam denesersen özelde tüp uygun oluyormuş 2.5 milyara iniyor daha sonraki denemeler daha uygun yani..bakaılm artık

cnm sen bilirsin tabi yiede ama arkadaş haklı boşuna aşılamay para harcamayın pişman olursun imkan varsa direk tüp yapın eşini ikna et şans düşükmük falan de aşılamda tutan hiç duyamadım ben kaç kişiden bende artık mecburum yoksa cayacam zeynep kamilden ordada hastalarla konuştum tutmuyor kimsenin tutanın bir kişi oda düşükle sonuçlanmış tüp garanti sonuç ..burda nene hatundaki doktor da demişti bana aşılam da olmaz boşuna para zaman kaybı hüsran yaşarsın boşa demeişti..sen bilirsin yiede..

ıstemıyor canımm bende hemen tüp olsun ıstemıyorum cunku tüp olursa eger tutmassa daaha cok uzulurum yavas yavas ılerlemek ıstıyoruz ve
dedım ya dogala en yakın yontem dıye ıstıyoruz ben sadece fıyat olarak ılaclar dahıl 1 mılyarı gecmıycek hastane bakıyorumm.
canım ben cok okudum asılaması tutan eger zaten dusuk olucaksa o kaderıne yazıldıysa tüpde olsa asılamada olsa normalde olsa dusucekmıs demekkı....
asılaması tutmayıp ertesı aya hamıle kalanda cok duydum bukadar umutsuz olma bence..
asılaması tutmayıp 3 ay sonrada ara verıp hamıle kalan var ..
allah bılır işte olup olmayacagını .zaman işte.

kızlar avrupa yakasında oturupta uygun asılama yaptıran yokmu yahu!!

güzel bir konu olmuş canım inş. ilgili arkadaşlar cvp yazarlarr

ben tüp bebek tedavimi bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım sonuç negatifti ama memnun kaldım.ücretlerini bilmyiyorum çünkü raporlu gittim ücretler farklı oluyor.daha önce de söyleyenler olmuş aşılama ile vakit kaybetme derim. raporlu değilsin belli ki aşılamaya gereksiz yere para verme.ayrıca aşılama doğal falanda değil. tüp bebkde de benzer ilaçlar kullanılıyor. maddi manevi yıpratır seni. tabi ki karar senin ama tecrübeli kişilerin tavsiyesine kulak vermek gerekir.

allah kolaylık versn.

bu arada bahsettiğim yer anadolu yakasında ama ben de avrupa yakasından gittim çok sorun olmadı.

Son düzenleme:

yaşım 26 daha ve hemen tup bebek olsun ıstemıyorum daha 2 senelık evlıyım buarada en azından 1 sene daha beklerım dıye dusunuyoruz esımle
asılama gelınce daha once 2 klomen ve 1 sefer gonal f ıgne tedavısı oldum kloemnle ıyı yumurta olustu fakat ıgneyle 1 yumurta olsustu
sızınde pkomu var??? sonuc negatıf dedınızde uzuldum acıkcası allah yardımcın olsun
ınsallah bır sonrakı denemede olur..
bana raporda cıkarmazlar tüp ıcın yasdan dolayı sanırım ve 2 tupumde acık asılama ıcın bıle hemen okey vermedıler sadece 2 klomen kullandıgım ıcın 4 kere daha klomenle denıyelım dıyor devlet sonra asılama dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…