Aşılama aşılama için ne zaman gideceğim merkeze???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karamio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
462
282
arkadaşlar iki yılı geçkin bir süredir bebek istiyoruz ama hiç bir sorun olmamasına karşın ne yazıkki olmuyor.
şimdi benim size sorum şu olacak.bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dün akşam adet oldum ama tam gelmedi.yani kahverengi leke tarzındaydı.bugün sabah tam olarak oldum.ben bugün ve yarın gidemiycem merkeze..acaba adetin üçüncü günü bu aşılama işlemlerini başlatmak için çok mu geç kalmış olurum...
lütfen bana cevap yazın.:a015:

canım problem olacağını zannetmiyorum benimde adetimin 3.gününde tedaviye başlamıştı doktorum...

sanmıoyurm çünkü ben adetimin 4. cü günü dr uma gittim ve bana aşılama yapalım diye söylemişti ama ben istemedim başka mesele ya neyse sorun olmaz canım bnm

arkadaşlar iki yılı geçkin bir süredir bebek istiyoruz ama hiç bir sorun olmamasına karşın ne yazıkki olmuyor.
şimdi benim size sorum şu olacak.bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dün akşam adet oldum ama tam gelmedi.yani kahverengi leke tarzındaydı.bugün sabah tam olarak oldum.ben bugün ve yarın gidemiycem merkeze..acaba adetin üçüncü günü bu aşılama işlemlerini başlatmak için çok mu geç kalmış olurum...
lütfen bana cevap yazın.:a015:
öncelikle kolay gelsin canım...ben de doktora telefon etmiştim...tel.de bana ilaç yazdırmıştı,onu adetin 5.günü kullanmaya başlamıştım...bilgine...

teşekkür ederim kızlar.biliyormusunuz ben aslında çok korkuyorum ama bu işlemler esnasında canım acıyacak diye diil.varsın acısın hiç problem değil ama aşılamada daha çok ümitlenecem ve eğer olmazsa daha büyük bir yıkım olur benim için.normal zamankinden daha büyük.Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.kimseye kaldıramiyacağı yükü vermezmiş O.

dr.um ilaçlarımı kullanmam için uygun zamanın adetimin 3. günü olduğunu söylemişti ......
ayrıca karamio dediklerine katılıyotum insan acaba bu sfer ol du mu diyor mantıken düşündüğünde hiçbir problem yok yumurta büyümüş çatlamış spermlerin an iyi kalitede olanları seçilmiş herşey tamam...... ama olmayınca olmuyor çünkü herşey allahın dilemesine bağlı. ne diyelim allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben bu ay bu aşılama işinden vazgeçtim kızlar.araya bayram giriyo falan tam aşılama o günlere denk geliyo benim yaptığım hesaplara göre.en iyisimi temiz temiz ben gelecek ay yaptırayım.yattı balık yan gider zaten:KK43:((((

X