Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Aşılama icin klomen ve femara kullananlar ?
- Konu Sahibi Nur9554
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayrı ayrı kullandım ama birlikte hiç kullanmadım duymadım da doktor verdiğine göre biliyordur işiniKızlar 2 yıllık evliyim Hamile.kalamadim hic sorun olmadigi halde bu ay asilama yaptıracağım doktorum femare ve klomeni birlikte kullanmami söyledi size de böyle söylendi mi kullandınız mı hiç ikisini birlikte ??
Valla bende şaşırdım insallah bi zararını gormemAyrı ayrı kullandım ama birlikte hiç kullanmadım duymadım da doktor verdiğine göre biliyordur işini
Ben 2 yillik evliyim benimde cocugim olmuyo doktara gittim tedaviye yeni başlıcam bi kaç test istediler sonra aşılamaya başlıcam reglinin ikinci günü gel denildiKızlar 2 yıllık evliyim Hamile.kalamadim hic sorun olmadigi halde bu ay asilama yaptıracağım doktorum femare ve klomeni birlikte kullanmami söyledi size de böyle söylendi mi kullandınız mı hiç ikisini birlikte ??
Ben valla hergun sabah aksam klomen ve femare ictim 3 yumurtam gelisti ucude 18mm bakalım cuma asilama olacakEvet canım bende bu ay öyle kullandım. 1 gün klomen 3 tane 1 gün femara 1 tane sıralamasıyla 5 gün kullandım. Güzel gelişmişti yumurtalarım
Basla basla benden yıllardır boş yere beklemişim bu ilaçlarla 3 yumurtam gelisti catlatma ignemi olacağım bu aksam cuma da asilama insallah hepimiz Hamile kaliriz saglikli şekilde
Ben 2 yillik evliyim benimde cocugim olmuyo doktara gittim tedaviye yeni başlıcam bi kaç test istediler sonra aşılamaya başlıcam reglinin ikinci günü gel denildi
İkisini birmi içtin canım Çok güzel büyümüşler. Hayırla sonuçlansın inşallah benimde 21 ve 20 mmde ve arkadan en büyüğü 17 mm 3 tame gelem yumurtam vardı. Çatlatma vuruldum. Kendimiz değerlendirdik. Bakalım kısmetBen valla hergun sabah aksam klomen ve femare ictim 3 yumurtam gelisti ucude 18mm bakalım cuma asilama olacak
Bende de prolktin yüksek çıkmıştı onun için dostinex ictim oda engelmiş ya Hamile kalmaya canım Bende gecen ay catlatla vuruldum kendimiz degerlendirdik olumsuz sonuçlandı artık asilama evresine geçtik 3 yumurtada çatlar mi acaba sende de 3 tane gelişmişİkisini birmi içtin canım Çok güzel büyümüşler. Hayırla sonuçlansın inşallah benimde 21 ve 20 mmde ve arkadan en büyüğü 17 mm 3 tame gelem yumurtam vardı. Çatlatma vuruldum. Kendimiz değerlendirdik. Bakalım kısmet
Insallahhh canimmm
Çatlardır canım bence. Yani öyle umut ediyorum geçen ayda 2 taneydi çatlamşlardı Hadi bu sefer olur inşallah
İnşallah devlette ne kadar ücret gidiyor bu işlemeBasla basla benden yıllardır boş yere beklemişim bu ilaçlarla 3 yumurtam gelisti catlatma ignemi olacağım bu aksam cuma da asilama insallah hepimiz Hamile kaliriz saglikli şekilde
Ben ozelde yaptırıyorum canim aşılama 700 femare alırsan o 100 lira gibi civari ovitralle catlatma ignesi 130 lira
İnşallah devlette ne kadar ücret gidiyor bu işleme
Merhaba. Benim de 1 yılı aşkın süredir korunmamama rağmen hamile kalamadım. Şubatta özel bir yerde çok iyi bir doktora gittim. Aşılama öncesinde toplam 9 adet göbekten iğne yaptım (iğneler küçük ve ince olduğundan hiç acımıyor). Sonra 1 iğne de yumurtayı kontrollü çatlatmak için vuruldum; son iğnemi de (yumurta 2 cm olduğunda) yumurtayı çatlatmak için vuruldum. Aşılama Acıbadem’de yapıldı. Şimdi gün sayıyorum. Ama bugün dayanamayıp Predictor 6 gün öncesinden yapılan idrar testini yaptım. Negatif çıktı. 2 gün sonra tekrar test yapıcam. İlk aşılamada hamile kalamayan var mı?
Bizler kalamadık ilk asilamada simdi bu hafta 2.asilamaya geçiyoruzMerhaba. Benim de 1 yılı aşkın süredir korunmamama rağmen hamile kalamadım. Şubatta özel bir yerde çok iyi bir doktora gittim. Aşılama öncesinde toplam 9 adet göbekten iğne yaptım (iğneler küçük ve ince olduğundan hiç acımıyor). Sonra 1 iğne de yumurtayı kontrollü çatlatmak için vuruldum; son iğnemi de (yumurta 2 cm olduğunda) yumurtayı çatlatmak için vuruldum. Aşılama Acıbadem’de yapıldı. Şimdi gün sayıyorum. Ama bugün dayanamayıp Predictor 6 gün öncesinden yapılan idrar testini yaptım. Negatif çıktı. 2 gün sonra tekrar test yapıcam. İlk aşılamada hamile kalamayan var mı?
İnşallah bu defa olur.Bizler kalamadık ilk asilamada simdi bu hafta 2.asilamaya geçiyoruz