- 27 Haziran 2008
- 16
- 0
-
- Konu Sahibi simal24-izmir
canım iyi oldu öğrendigim neden bukadar pahalı ya okadar basit bir işlemki 2-3 dk.lık kim ne koparırsa modunda bu insanlar yaa.inşlh tutar inşlh inşlh inşlhyerimseniben
inşlh benimkide tutar inşlh inşlh inşlh:lepi:
banada bi hafta sonra aşılama yapılacak 400 milyon doktoruma vereceğiz 100 yada 150 milyonda sperm yıkamaya verecegiz.Sen normal yoldanmı hamile kaldın da düşük yaptın.Geçmiş olsun..
banada bi hafta sonra aşılama yapılacak 400 milyon doktoruma vereceğiz 100 yada 150 milyonda sperm yıkamaya verecegiz.Sen normal yoldanmı hamile kaldın da düşük yaptın.Geçmiş olsun..
canım ne kadar pahalı söylemiş doktorun.bende aşılamayla hamile kaldım doktora 150 200 de yıkamaya verdik.toplam 350 tuttu hepsi.şaşırdım başka yerleri de araştır istersen.
canım ne kadar pahalı söylemiş doktorun.bende aşılamayla hamile kaldım doktora 150 200 de yıkamaya verdik.toplam 350 tuttu hepsi.şaşırdım başka yerleri de araştır istersen.
özelde olduğunuz için mi bu parayı verdiniz?
Benim doktorum büyük doğumda çalışıyo.bide kavaklıdere de muayehanesi var ben muayehanesine gidiyorum.Aslında bencede çok büyük paralar bunlar ama ne yapabiliriz ki herkes çatır çatır doğururken biz oturdugumuz yerden sayıyoruz olacak işmi şimdi bu...Elden bişey gelmiyo rabbim bizide böyle sınıyo....İnşallah tedavilerimiz sonuç verirde biran önce hamile kalırız..
beni bi aydınlatırmısın sen hastaneyemi gidiyon yoksa özel muayehanesinemi?benim doktorum zekai tahir burak ta(büyük doğum) da kadın doğumcu,ama kavaklıderedede özel muayehanesi var,ben onun muayehanesine gidiyorum.Delirecem yaaaa kimi aşılamaya para vermedik diyo,kimide benim vereceğim kadar ücret ödediğini söylüyorlar.Anlamış değilim .....senağlamasenağlama
bende haftaya yaptırıcam arkadaşlar..doktorum tıp fak.de prof. ama ben özel muayenehanesinde yaptırıcam..daha güvenilir geliyo bana nedense..fiatına 400 dedi,başka bir ücret ister mi bilmiyorum,dediğiniz gibi sperm yıkama falan..özel için çok mu acaba fiat?? çok değişken ücretler duyuyorum da..