- 13 Mart 2023
- 39
- 13
- 31
-
- Konu Sahibi munzevii93
Evet yapıldı bugün 4.günümYapıldı mı aşılama?
Bence gayet güzel canım e2 bakılıyor mu bu aradaKızlar Klomenin 8.günü adetin 11.günü sağda 15 mm yumurtam büyümüş nasıl?
Bence gayet iyi benim femara ile 11.gün en büyüğü 12 mm yumurta vardıKızlar Klomenin 8.günü adetin 11.günü sağda 15 mm yumurtam büyümüş nasıl?
Evet bakıldı Sonuç bekliyorumBence gayet güzel canım e2 bakılıyor mu bu arada
İnşaallah bakalım doktor ne diyecekBence gayet iyi benim femara ile 11.gün en büyüğü 12 mm yumurta vardı
Umarım istediğin sonucu alırsın canım. Rabbım gönlümüze göre versin haber verir misin çıkıncaEvet bakıldı Sonuç bekliyorum
E2 197Cuma tekrar çağırdı 19-20 mm olsun dedi
Merhaba, ilk usg kontrolünde mi söylediler bunuKızlar Klomenin 8.günü adetin 11.günü sağda 15 mm yumurtam büyümüş nasıl?
EvetMerhaba, ilk usg kontrolünde mi söylediler bunu
Benim klomende büyümedi şimdi femara kullandım yarın ilk usg ye gircem. İnşallah büyümüştür
Büyümüştür inşallah hiç canınızı sıkmayın aynısı başıma geldi. İlaçların etkisi sonradan da gelebiliyor pcosluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor ne yazık kiBenim klomende büyümedi şimdi femara kullandım yarın ilk usg ye gircem. İnşallah büyümüştür
Ballı şeyler tüketmeye çalışın balın yumurtaları büyütme özelliği var yumurta takibi boyunca tükettimBenim klomende büyümedi şimdi femara kullandım yarın ilk usg ye gircem. İnşallah büyümüştür
Şuan yeterli değil benim 21 oldu sonra çatlattılar canımKızlar Klomenin 8.günü adetin 11.günü sağda 15 mm yumurtam büyümüş nasıl?