Aşılama aşılama hakkında okuyun lütfen ve bir bilgi verin:(((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ZAMBAK 3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
5.570
5
156
Ankara
arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyim
1ay önce dr.a gittigimde kistim oldugunu söyledi ve 21 gün kullanmam için yasmin hapı verdi.
adet olunca gel aşılama tedavisine başlayalım dedi
evet adet oldum geçen hafta cuma
adetin 2.günü dr.a gittim kistimin gittigini ve ignelere başlayabilecegimi söyledi
bugün tekrar dr kontrolüm vardı
ama yumurta büyümemiş 5mmkadarmış dozu arttırdı 3gün sonrada tekrar çagırdı
ayrıca hala adetliyim geçen haftadan beri
neden bukadar uzadı kanamam acaba başına böyle bir olay gelen varmı
yani kisten sonraki ilk adetinde kanama günü artan????
diger sorum ise yumurtam büyümedigi için sizce aşılamam iptalmi olur???senağlamasenağlama

arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyim
1ay önce dr.a gittigimde kistim oldugunu söyledi ve 21 gün kullanmam için yasmin hapı verdi.
adet olunca gel aşılama tedavisine başlayalım dedi
evet adet oldum geçen hafta cuma
adetin 2.günü dr.a gittim kistimin gittigini ve ignelere başlayabilecegimi söyledi
bugün tekrar dr kontrolüm vardı
ama yumurta büyümemiş 5mmkadarmış dozu arttırdı 3gün sonrada tekrar çagırdı
ayrıca hala adetliyim geçen haftadan beri
neden bukadar uzadı kanamam acaba başına böyle bir olay gelen varmı
yani kisten sonraki ilk adetinde kanama günü artan????
diger sorum ise yumurtam büyümedigi için sizce aşılamam iptalmi olur???senağlamasenağlama

hayır canım aşılaman iptal olmaz merak etme hem adetinde bitmemiş bu durumda yumurtan tabi 5mm olacak hele bi bakle yumurtalarının büyümesi için biraz zaman lazım.kist bazen uzatabiliyor adet süresini stresten de olabailir takma kafaya iyi düşün iyi olsun.

yumurtaların büyümesi için 14-16. günü beklemen lazım..eger bu zamanda 18-20 mm e ulaşamadıysa dr un la beraber karar verirsin ama bence 14-15 mm lık bır yumurtaya asılama yapmak zaman ve para kaybı...

hayır canım aşılaman iptal olmaz merak etme hem adetinde bitmemiş bu durumda yumurtan tabi 5mm olacak hele bi bakle yumurtalarının büyümesi için biraz zaman lazım.kist bazen uzatabiliyor adet süresini stresten de olabailir takma kafaya iyi düşün iyi olsun.

sagol canım ama 6gün süren adetim bugünle beraber 8gündür devam ediyor..
halada edecek gibi azalma yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya diyoruuum hepsinde vardır bir hayıır diyeee
ama yazık valla aşılamam iptal olursa
offf bilmiyorum bugüne kadar rahattım ama stres yapmaya başladım yumurta büyümedi diye :çok üzgünüm:
ya normalde yumurta problemim yoktu bu nerden çıktıkıııCADIARZU

yumurtaların büyümesi için 14-16. günü beklemen lazım..eger bu zamanda 18-20 mm e ulaşamadıysa dr un la beraber karar verirsin ama bence 14-15 mm lık bır yumurtaya asılama yapmak zaman ve para kaybı...

evet 14ve 15.günü beklemem lazım ama bugün 8.günüm ve 5mm bir büyüme var
ozamana kadar istenilen büyüklüge gelirmiki:Saruboceq::Saruboceq:
dedigin gibi zaman ve para kaybı olacak
ya valla aklıma bile gelmez para yeterki bebiş olsun
ama ilaca verdigim para resmen çöpe gidecek şimdi:kızgın:
eger aşılamam olmazsa tabi:kızgın:

allahım sen hepimiz için hayırlısını nasip ettt:Saruboceq::Saruboceq:

eger ilk defa yasmin kullaniyosaniz kanama süresini ve miktarini degistiriyo..doktorun bunu söylemesi gerekiyodu aslinda...bende ilk kullandigim ay 20 gün kanamali gecirmistim...

diger soruna gelince eger adetin biterse yumurtan da gerekli olgunluga ulasirsa asilaman yapilir...
8.günde 5 mm olmus ortalama 13. 15.günler arasi catlama oluyo yumurtada ama daha gerekli olgunluga erismediyse doktorlar birakc gün daha erteleyebiliyolar asilamayi....
hakkinda hayirlisi olsun

eger ilk defa yasmin kullaniyosaniz kanama süresini ve miktarini degistiriyo..doktorun bunu söylemesi gerekiyodu aslinda...bende ilk kullandigim ay 20 gün kanamali gecirmistim...

diger soruna gelince eger adetin biterse yumurtan da gerekli olgunluga ulasirsa asilaman yapilir...
8.günde 5 mm olmus ortalama 13. 15.günler arasi catlama oluyo yumurtada ama daha gerekli olgunluga erismediyse doktorlar birakc gün daha erteleyebiliyolar asilamayi....
hakkinda hayirlisi olsun

Evet dr kanama süren artar demedi bu kanama süresi yumurtanın büyümesine engel olmuş olabilirmi ???

Back