• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA HAKKINDA ACİL (

Gulden ozdemr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
33
5
1
31
Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.

Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Geçmiş olsun öncelikle bende asilama oldum ilk asilama düşükle sonuçlandı ikinci asilamam tuttu şuan 3 yaşında bi oğlum var 5 ay önce 2. asilama icin tedaviye başladım gonalf iğne kullandım yumurta gelişimi olmadi bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar başladım iğne kullanıyorum görünürde 4 yumurta var gelişmekte olan doktorda en fazla 3 tane gelişmedi lazım diyor pazartesi kontrolüm var eğer 4 yumurta 16 mm ustu olursa tedaviyi bırakcaz malesef bidahaki ay tekrar başlıcaz Allah tan umut kesilmez tekrar yaptırmanızı tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X