- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Hadi inşallah hayırlısı olsunben başladım tedaviye 18 ekimde yumurta toplama (opu )işlemim yapıldı.
donduruldu rahim dinlendirmedeyim 2.adetimde gidip muayene olucam inşallah transfer yapılıp yapılmayacağına bakılacak.
spermiyogram testinde aşağılara doğru yazar bence de biraz bekleyin derim eğer vakit varsa yaş sıkıntısı yoksa tüp bebek gerek maddi gerek manevi bir iş .Aynen doktor da doğal yolla olur diyor o yüzden eşim bir kaç sene bekleme taraftarı morfoloji onu hatirlamiyorum şuan bakilmismiydi
aminnnnnn cümlemiz inşallah canım.Hadi inşallah hayırlısı olsungüzel sonuclar alırsınız Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
Canim yumurta çatlama sorunu demissin amh baktirdin miSelin n canım ben klomen ve catlatma iğnesi oldum eğer bu sefer de tutmazsa aşılama yapayım dedim. eşimin değerleri iyi bende yumurta catlama sorunu var reglm düzensiz
Ben 26 eşim 27 yaşında iki buçuk senedir deniyoruz evlendigimizden beri korunmadik . Bakalım bekleme taraftariyiz bizde .spermiyogram testinde aşağılara doğru yazar bence de biraz bekleyin derim eğer vakit varsa yaş sıkıntısı yoksa tüp bebek gerek maddi gerek manevi bir iş .
Ben tüp bebek macerama bir arkadaşla başladım onunda olmamıştı çocuğu gidelim mi gidelim dedik dr kıza bir ümitsiz konuştu senin sol yumrutalığın yok kilodan yağa bürünmüş 1 yumurtan var oda gözükmüyor minicik kız ağlayarak çıktı haftaya adet olacaktı aa bir baktık olmadı test yaptık hamile.
bazen dr lar da göremiyorlar aslında direk ticarete dönmüş bu iş.
Amh içinde ben doktora kaç defa söyledim yumurtlama sıkıntın yok düzenli adet görüyorsun amh gerek yok dedi yapmadı 2 3 doktora sordum bunuCanim yumurta çatlama sorunu demissin amh baktirdin mi
Amh düşük olduğu zaman vakit kaybetmeden tüp bebek öneriliyor
Anladım canım ben yine de bakılması taraftarıyım düzenli adet olurken şak diye adeti kesilenler olabiliyor bence adetinin 2.gunu yaptır ne olur ne olmaz ama yine de sen bilirsinAmh içinde ben doktora kaç defa söyledim yumurtlama sıkıntın yok düzenli adet görüyorsun amh gerek yok dedi yapmadı 2 3 doktora sordum bunu
aminnnnnn cümlemiz inşallah canım.
Bana da amh yapılmadı adet düzenli dedi adetli muayene oluyorsun yumurtları görüyor vucudun normal fazlan yok dedi bende fsh, tsh ,rahim filmi hormon hepsi bu kadar.Amh içinde ben doktora kaç defa söyledim yumurtlama sıkıntın yok düzenli adet görüyorsun amh gerek yok dedi yapmadı 2 3 doktora sordum bunu
Rahim filmi çekilecem tekrardan Aralık ayında yeni doktora başladım ona söyleyeyim bakayım ne diyecekAnladım canım ben yine de bakılması taraftarıyım düzenli adet olurken şak diye adeti kesilenler olabiliyor bence adetinin 2.gunu yaptır ne olur ne olmaz ama yine de sen bilirsin
Bende de sıkıntı yok hepsi normal hormonların sadece 1 sene önce rahîm filmi çekildim başka doktora muayene başladım oda tekrar rahîm filmi istedi polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor Aralık ayında cekilecegim önceki gittiğim doktor sıkıntı yok demiştiBana da amh yapılmadı adet düzenli dedi adetli muayene oluyorsun yumurtları görüyor vucudun normal fazlan yok dedi bende fsh, tsh ,rahim filmi hormon hepsi bu kadar.
Zaten görüyor ultrasonda ve erkek faktör işin içine girince kadına fazla takviye tüp bebekde ilaçla müdahale edildiğinden dolayı ama eğer bende adet gecikmesi vs olsaydı kesinlikle amh istenirdi arkadaştn istendi onun yumurtala sorunu vardı.
L Limonlu Su rahim filmi çekmedi o yaparız onu dedi eğer denemeler tutmazsa. hormonlar testler temiz sadece yumurtalarım büyüyüp kendiliğinden çatlamıyor düzensiz reglm var. eşimin sperm testi de iyi çıktı hiç bir sorun yok. klomen ve catlatma iğnesi yaptım suan 11 gündeyim bir kac gün sonra test yapacagım korkuyorum olmazsa diyeMuayene oldunuz mu rahim filmi hormonlar klomen+ çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Eşiniz sperm testi verdi mi?
Canim yumurta çatlama sorunu demissin amh baktirdin mi
Amh düşük olduğu zaman vakit kaybetmeden tüp bebek öneriliyor
Rahim filmi en başta yapilmasi gerek bana göre çünkü tüpler kapalıysa kullandığın klomenin falan faydası yok ki inşallah tutmustur da son tedavin olur bir kaç gün daha bekle bakalımL Limonlu Su rahim filmi çekmedi o yaparız onu dedi eğer denemeler tutmazsa. hormonlar testler temiz sadece yumurtalarım büyüyüp kendiliğinden çatlamıyor düzensiz reglm var. eşimin sperm testi de iyi çıktı hiç bir sorun yok. klomen ve catlatma iğnesi yaptım suan 11 gündeyim bir kac gün sonra test yapacagım korkuyorum olmazsa diye
L Limonlu Su çok korkuyorum olmayacak diye tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum zaten olmazsa ara vereceğim bir süre. bugun test alayım da ay bası yaparım testi. insallah burya hamileyimmmmm diye bağıra bağıra yazarımRahim filmi en başta yapilmasi gerek bana göre çünkü tüpler kapalıysa kullandığın klomenin falan faydası yok ki inşallah tutmustur da son tedavin olur bir kaç gün daha bekle bakalım
Kaç senedir deniyorsun ? Nasibi ne zamansa o zaman olur inşallah en kısa zamanda olurL Limonlu Su çok korkuyorum olmayacak diye tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum zaten olmazsa ara vereceğim bir süre. bugun test alayım da ay bası yaparım testi. insallah burya hamileyimmmmm diye bağıra bağıra yazarım
L Limonlu Su bu sene basladım ama ikinci denemem ilki tutmadı. ama genel olarak bir yıldır korunmuyoruz 1 yıldır denedik olmuyorKaç senedir deniyorsun ? Nasibi ne zamansa o zaman olur inşallah en kısa zamanda olur
Anladım daha yolun basindasin umudunu kaybetme özellikle stres yapmamaya calisL Limonlu Su bu sene basladım ama ikinci denemem ilki tutmadı. ama genel olarak bir yıldır korunmuyoruz 1 yıldır denedik olmuyor
MERHABA KIZLAR AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR TAHMİNİ. TÜP BEBEK DEĞİL SADECE AŞILAMA SORU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?