- 22 Şubat 2023
- 9.631
- 10.692
- 37
Kaç yumurtan vardı kuzum. Bize sürecinden bahseder misin? Yolumuza ışık tut. Benim ikinci aşılamam. Bekleme sürecindeyim. 1 yıldır deniyoruz.merhaba evet verdim değerim 381 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yumurtan vardı kuzum. Bize sürecinden bahseder misin? Yolumuza ışık tut. Benim ikinci aşılamam. Bekleme sürecindeyim. 1 yıldır deniyoruz.merhaba evet verdim değerim 381 cıktı
Ayy hamilemisin canım seni femara ve çatlatma iğnesi başlığından hatırlıyorum oldu mu nasıl sevindim ve umutlandım görünce bak. Rabbim bizede, banada nasip etsin60,93 çıktı. Yarın adet günüm. Nasıl acaba
Çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin en doğru zaman daAy çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah. Bize dua et
benim 20 ye yakın yumurtam vardi 1 tane büyüdü. Çatladı aşılama yapıldı işteKaç yumurtan vardı kuzum. Bize sürecinden bahseder misin? Yolumuza ışık tut. Benim ikinci aşılamam. Bekleme sürecindeyim. 1 yıldır deniyoruz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. bizimkini de sağlıkla kucagımıza almaya nasip etsin rabbimKaç yumurtan vardı kuzum. Bize sürecinden bahseder misin? Yolumuza ışık tut. Benim ikinci aşılamam. Bekleme sürecindeyim. 1 yıldır deniyoruz.
Eveeeeet Allahım en yakın zamanda sana da nasip etsin canım.sen ne durumdasınnnAyy hamilemisin canım seni femara ve çatlatma iğnesi başlığından hatırlıyorum oldu mu nasıl sevindim ve umutlandım görünce bak. Rabbim bizede, banada nasip etsin
Amin canım benim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında unutma nolur Benim bat 18i ama bi belirtim yok gibi ya ara ara seyirme var sanki kasığımda. Olmadıysa iğne isteyeceğim bende sonraki ay. Senin gibi ilk aydan nasip olur inşallahEveeeeet Allahım en yakın zamanda sana da nasip etsin canım.sen ne durumdasınnn
Canım benim de hiç belirtim yoktu şimdi kasık ağrım var biraz o kadar. Akıntı ve göğüs sğrısı asla olmadı hala yokAmin canım benim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında unutma nolur Benim bat 18i ama bi belirtim yok gibi ya ara ara seyirme var sanki kasığımda. Olmadıysa iğne isteyeceğim bende sonraki ay. Senin gibi ilk aydan nasip olur inşallah
Gerçekten mi sanırım hep kendimizi kandırıyoruz. Özellikle akıntı ve bel ağrısı falan aradım hep kendimde. Ne bileyim inşallah olmuştur sürekli bi ağlama hissi bu ara.Canım benim de hiç belirtim yoktu şimdi kasık ağrım var biraz o kadar. Akıntı ve göğüs sğrısı asla olmadı hala yok
Canım herkesin ki tamamen farklı. Benim inanılmaz belirtiler yaşadığım aylar olmuştu hamile değildim.o yüzden belirtiye takılma. Yumurtlama olduktan sonra bi kaç gün tek taraflı kasık sızlamam oldu bi deGerçekten mi sanırım hep kendimizi kandırıyoruz. Özellikle akıntı ve bel ağrısı falan aradım hep kendimde. Ne bileyim inşallah olmuştur sürekli bi ağlama hissi bu ara.
Anladım canım. İğnenin etkileri ne zaman geçti peki tam olarakCanım herkesin ki tamamen farklı. Benim inanılmaz belirtiler yaşadığım aylar olmuştu hamile değildim.o yüzden belirtiye takılma. Yumurtlama olduktan sonra bi kaç gün tek taraflı kasık sızlamam oldu bi de
Canım 12. Gün negatifti tamamenAnladım canım. İğnenin etkileri ne zaman geçti peki tam olarak
Merhaba Elıf Hanım , bende aşılamanın 3. Gunundeyım. Herhangı Bişe yaptınızmı dınlenmışmıydınız? Bırde Benım ıkı taraflı kasık agrılarım var progestan ve Estrofem adlı ılacı kullanıyorum. Progestan vıtıl, estrofem agızdan gunde 1 olarak. Siz ne kullanmıştınız aceba. Birde Sızdede Böyle Devam edıyormuydunagrılar 3. Gundemerhaba evet verdim değerim 381 cıktı
Merhaba bende aşılama oldum tek yumurta ileRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. bizimkini de sağlıkla kucagımıza almaya nasip etsin rabbim
merhaba. konunun üzerinden geçmiş ama benzer bir durum yaşıyorum ben de. aşılamanın 14. günü beta 16,35 çıktı. bugün tekrar vericem ama korkuyorum. daha önce kimyasal yaşadım ben deaşılamayı saymazsam bugün 13. günüm ve kan verdim beta 9.25 cıktı normal mi düsük mü cıkmış